660 671 515

Recibe el Boletín clicando aquí

cerrar

domingo 20 de enero

Semana II del tiempo ordinario

San Sebastián, mártir

 

Memoria libre

Es uno de los más famosos mártires de Roma de la tradición occidental (siglo III). Figura entre los protectores de la ciudad. La Vida, muy legendaria, le hace ciudadano de Narbona y educado en Milán. La iconografía le representa atado a un tronco, desnudo, y con el cuerpo atravesado por numerosas saetas. Su sepulcro en la Vía Apia ‘ad Catacumbas’, fue muy pronto venerado. Es el patrono de la Ciudad de Mallorca.

Oración colecta

Te rogamos, Señor, nos concedas el espíritu de fortaleza para que, alentados por el ejemplo glorioso de tu mártir San Sebastián, aprendamos a someternos a Ti antes que a los hombres.

 

Hoy también celebramos San Fabiano: Mártir en Roma. El Papa Fabiano (236-250) durante la persecución de Decio.

actividades

actividades

Volver
14 / 02
enero 01
Fent camí
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Centre de Pastoral Litúrgic - Presentació del llibre Fent camí de mossèn Jaume Boguñà i Casals.

A l'acte hi intervindran mossèn Manel Simó i mossèn Jaume Boguñà, autor del llibre.

La presentació tindrà lloc divendres, 14 de febrer a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

FENT CAMÍ

M’agradaria, abans d’exposar la petita història de la meva vida, parlar una mica de la meva manera de pensar, de la meva presència en el món per on m’he mogut; de com he intentat portar endavant el meu compromís, i també d’aquelles vivències més rellevants durant aquests anys, així com d’algunes de les meves reflexions. Per la meva manera de ser, i per la formació rebuda de petit, he mirat sempre la vida amb optimisme, i he procurat anar endavant i amb ganes de ser útil i construir. I ja de més gran, he procurat estimar a tothom, pensi com pensi, escoltant a tots i interessant-me per tots, sobretot per aquelles persones que se t’obren i veus que et necessiten.

 

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

 

historial de actividades

novedades