660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

cerrar

viernes 20 de septiembre

Semana XXIV del tiempo ordinario

San Andrés Kim y San Pablo Chong y compañeros

 

Memoria obligatoria

Tres cruentas persecuciones (1839, 1846 y 1866) causaron 103 mártires en Corea. Destacan el primer sacerdote, Andrés Kim, y Pablo, catequista laico que durante veinte años guio a la comunidad: “Os lo ruego: no descuidéis el amor fraterno, ayudaos unos a otros y perseverad hasta que el Señor se compadezca de nosotros y aleje la tribulación. Aquí, en la cárcel, somos unos veinte. Si alguien es sacrificado, os ruego que no abandonéis a su familia” (Última exhortación de Andrés).

Oración colecta

Oh Dios, creador y salvador de todos los hombres, que en Corea, de modo admirable, llamaste a la fe católica a un pueblo de adopción y lo acrecentaste por la gloriosa profesión de fe de los santos mártires Andrés, Pablo y sus compañeros; concédenos, por su ejemplo e intercesión, perseverar también nosotros hasta la muerte en el cumplimiento de tus mandatos.

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

actividades

actividades

Volver
31 / 01
enero 01
L'amor com a font de progrés
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Casa de l'Ésser - Conferència L'amor com a font de progrés.

L'acte anirà a càrrec de Nury Herdocio P., Doctora en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona, Juan Echegaray, Doctor en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, moderarà l'acte Ignasi Salvatella, mestre i pedagog, Director de l'Institut Obert d'Educació Holística.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres 31 de gener de 18:30 a 20h, a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació de la conferència fent clic aquí.

Us preguem que confirmeu la vostra assistència al correu info@casaldelesser.org

Casa de l'Ésser és una entitat sense ànim de lucre, creada al setembre del 2016 després d'una molt llarga gestació que ha permès enxarxar persones de gran bagatge humà. Comencem a entendre que estem davant d'una veritable urgència, que en molts casos ja està esdevenint una emergència, precisament de caire humà i espiritual, sense anar més lluny el mateix Papa Francesc copsa aquesta emergència fent declaracions com la de que els joves del món s'estan ofegant.

Així doncs és en aquest marc que tenim l'oportunitat d'acollir en una conferència oberta a tots els públics, un matrimoni de biòlegs xilens, que tenen una àmplia trajectòria com a docents universitaris i conferenciants i que ens han estat adreçats per la periodista de la contra de la Vanguardia Ima Sanchís. El tema a tractar serà l’Amor com a font de progrés, fruit de la seva experiència observada des del camp de la mateixa biologia com alhora en la seva carrera docent.

 

 

historial de actividades

novedades