Cerrado por vacaciones:
del 1 al 23 de agosto.

 

 

 

cerrar

viernes 14 de agosto

Semana XIX del tiempo ordinario

San Maximiliano María Kolbe

Solamente el gran amor a la Inmaculada de este franciscano conventual puede explicar su decisión de morir en el "búnker del hambre" en lugar de un padre de familia (1941).

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

actividades

actividades

Volver
31 / 01
enero 01
L'amor com a font de progrés
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Casa de l'Ésser - Conferència L'amor com a font de progrés.

L'acte anirà a càrrec de Nury Herdocio P., Doctora en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona, Juan Echegaray, Doctor en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, moderarà l'acte Ignasi Salvatella, mestre i pedagog, Director de l'Institut Obert d'Educació Holística.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres 31 de gener de 18:30 a 20h, a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació de la conferència fent clic aquí.

Us preguem que confirmeu la vostra assistència al correu info@casaldelesser.org

Casa de l'Ésser és una entitat sense ànim de lucre, creada al setembre del 2016 després d'una molt llarga gestació que ha permès enxarxar persones de gran bagatge humà. Comencem a entendre que estem davant d'una veritable urgència, que en molts casos ja està esdevenint una emergència, precisament de caire humà i espiritual, sense anar més lluny el mateix Papa Francesc copsa aquesta emergència fent declaracions com la de que els joves del món s'estan ofegant.

Així doncs és en aquest marc que tenim l'oportunitat d'acollir en una conferència oberta a tots els públics, un matrimoni de biòlegs xilens, que tenen una àmplia trajectòria com a docents universitaris i conferenciants i que ens han estat adreçats per la periodista de la contra de la Vanguardia Ima Sanchís. El tema a tractar serà l’Amor com a font de progrés, fruit de la seva experiència observada des del camp de la mateixa biologia com alhora en la seva carrera docent.

 

 

historial de actividades

novedades