La Misa de cada día

Más información aquí

 

 

 

 

 

cerrar

domingo 18 de marzo

Semana V de Cuaresma

San Cirilo de Jerusalén
San Cirilo de Jerusalén

Obispo de Jerusalén (315) y doctor de la Iglesia (1882) por sus catequesis sacramentales.

 

Hoy también celebramos San Salvador de Horta: Franciscano Observante de Santa Coloma de Farners, sus superiores lo iban cambiando de comunidad: todos lo querían demasiado (†1567).

actividades

11 / 12
L'estudi de la Bíblia a Cataluna a partir del Concili Vaticà II
lugar: Sala Pere Casaldàliga

PAM i URC - Col·loqui L'estudi de la Bílbia a Catalunya a partir del Concili Vaticà II amb motiu de la presentació del llibre Mestres catalans de l'exegesi historicocrítica de Jordi Cervera i Valls.

L'acte anirà a càrrec de Màxim Muñoz president de la URC i de la Fundació Claret, Xavier Alegre sj, Lluís Serra fms i Jordi Cervera ofm cap i autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dilluns 11 de desembre a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

MESTRES CATALANS DE L'EXEGESI HISTORICOCRÍTICA

Els mètodes historicocrítics són un tresor eclesial reconegut pels principals documents pontificis, són una porta oberta al debat i al progrés dels estudis bíblics, són un referent indefugible per als nous mètodes d’anàlisi bíblica que es proposin interpretar la Sagrada Escriptura de manera encarnada i amb una exegesi contrastada.
Aquest llibre és un reconeixement agraït a la generació de professors catalans de Sagrada Escriptura que han marcat la docència postconciliar en centres teològics principalment catalans, romans i centreamericans.

 

historial de actividades

novedades