cerrar

viernes 20 de octubre

Día Mundial de la Osteoporosis

Añade el santoral a tu calendario 

San Cornelio
San Cornelio

El cristianismo también se extendió entre los soldados romanos como este centurión Cornelio y su familia (Ac 10-11).

actividades

08 / 05
L'exili de Déu
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Fragmenta Editorial - Presentació del llibre L'exili de Déu de Lluís Duch.

L'acte anirà a càrrec de Xavier Melloni, antropòleg i teòleg, Adrià Pujol Cruells, antropòleg i escriptor i Lluís Duch, autor de l'obra.

La presentació tindrà lloc dilluns 8 de maig a les 19h a la Sala Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

L'EXILI DE DÉU

En el transcurs de les darreres sis o set dècades s'ha produït un gir radical en el si de les nostres cultures: el Déu «oficial» ha passat a ser un Déu estrany, llunyà, distant i, per molta gent, fins i tot inexistent, com si es tractés del deus otiosus d'algunes tradicions d'Àfrica.
¿Vol dir això que Déu ha deixat d'estar present amb eficàcia en la vida privada i pública de les persones al marge de les qualificacions que sovint, com grans lloses insuportables, s'han carregat sobre Ell, i que ja no suscita l'interès de les societats del segle actual?
Lluís Duch s'enfronta en aquesta obra a l'exili de Déu de les nostres societat actuals conscient de l'egoisme o la ingenuïtat que suposa el fet de creure que Déu només es fa present, actua i es mostra com a salvador amb el concurs dels explícits legalment i culturalment sancionats de la nostra religió i dels nostres codis.

 

Afegeix l'activitat al teu calendari