Especial Comuniones

Más información aquí

 

 

 

 

 

cerrar

jueves 24 de mayo

Semana VII del tiempo ordinario

Jesucristo, Sumo Sacerdote, por siempre
Jesucristo, Sumo Sacerdote, por siempre

Jesucristo, el único mediador (sacerdote) entre Dios y la persona humana, ha hecho de los bautizados un pueblo sacerdotal, y, a la vez, ha querido escoger de entre este pueblo algunos de sus miembros para que lo reúnan como pastores y guías. «Que la experiencia de Jesús nos empuje a salir al encuentro de tantos hermanos que tienen sed de Dios y nadie se lo anuncia» (Papa Francisco, a los sacerdotes, 27.07.2013).

actividades

22 / 05
La cova de l'últim gimneta
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

El cep i la nansa edicions - Presentació del llibre La cova de l'últim gimneta de Marc J. Bonet.

L'acte anirà a càrrec de Cristina Rihuete, directora del Museu Arqueològic de Son Fornés (Montuiri-Mallorca) i  Marc J. Bonet, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimarts 22 de maig a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació de l'acte fent clic aquí.

 

LA COVA DE L'ÚLTIM GIMNETA

La troballa d’una obra, d’edició única, rescata uns fets succeïts a l’any 123 aC a l’illa de Mallorca. En un relat ple de detalls, centrat en el esdevenir dela gimneta Kara, on s’exposa una part de la història de la conquesta de Mallorca pels romans, Un moment en el què a l’arxipèlag de les futures Baleàrides es trobaren tres cultures; la dels Foners o Gimnetes, data en el que s’iniciaria el seu declivi definitiu; la dels últims Púnics de la Mediterrània amb el centre a Ybsm (Ebussus) i la Romana, en expansió, al període poc abans dels finals de la República.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades