660 671 515

Recibe el Boletín clicando aquí

cerrar

viernes 22 de febrero

Semana VI del tiempo ordinario

La Cátedra del apóstol San Pedro

 

Fiesta

Desde el siglo IV se celebra en Roma esta fiesta como señal de que la Iglesia está edificada sobre el Apóstol: ‘La solidez de Pedro que recibió de la piedra que es Cristo, al convertirse él mismo en piedra, la transmite igualmente a sus herederos; y allí donde aparece alguna firmeza se manifiesta indudablemente la fuerza del pastor…’ (San León Magno).

Oración colecta

Dios todopoderoso, no permitas que seamos perturbados por ningún peligro, Tú que nos has afianzado sobre la roca de la fe apostólica.

 

Hoy también celebramos Santa Margarita de Cortona: Huérfana de madre, madre soltera, fundó el Hospital de Santa María de la Misericordia (1278).

actividades

actividades

Volver
17 / 12
enero 01
La força de la vocació
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Amb el suport de 

 Afegeix l'activitat al teu calendari 

 

Editorial Claret i URC - Presentació del llibre La força de la vocació. Una entrevista al Papa Francesc de Fernando Prado.

L'acte anirà a càrrec d'Octavi Vilà, abat del Monestir de Poblet, Rosa Masferrer, vicepresidenta de la URC i Míriam Díez, directora de l'Observatori Blanquerna Comunicació, Religió i Cultura.

L'esdeveniment tindrà lloc dilluns 17 de desembre a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació fent clic aquí.

 

LA FORÇA DE LA VOCACIÓ

Les persones consagrades hem d’aprendre l’art del diàleg i del discerniment en comú. Ens convé practicar un ‘apostolat de l’escolta’. Saber escoltar és fonamental.
Hi ha molts capellans, religiosos i religioses que no saben escoltar. I em pregunto: si no saps escoltar el teu germà o germana que tens a prop, com escoltaràs Déu, a qui no tens directament al davant?

 

 Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades