Especial Comuniones

Más información aquí

 

 

 

 

 

cerrar

jueves 24 de mayo

Semana VII del tiempo ordinario

Jesucristo, Sumo Sacerdote, por siempre
Jesucristo, Sumo Sacerdote, por siempre

Jesucristo, el único mediador (sacerdote) entre Dios y la persona humana, ha hecho de los bautizados un pueblo sacerdotal, y, a la vez, ha querido escoger de entre este pueblo algunos de sus miembros para que lo reúnan como pastores y guías. «Que la experiencia de Jesús nos empuje a salir al encuentro de tantos hermanos que tienen sed de Dios y nadie se lo anuncia» (Papa Francisco, a los sacerdotes, 27.07.2013).

actividades

31 / 05
Las místicas
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial León Alado - Presentació del llibre Las místicas de Pilar Paricio.

L'acte anirà a càrrec de Pilar Paricio, autora de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dijous 31 de maig a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

LAS MÍSTICAS

El llibre proposa un acostament a la mística femenina de diverses èpoques i territoris a través de les figures de Teresa de Jesús, Hildegarda Von Bingen, Hadewijch d'Anvers, Margarita Porete i María Magdalena. 
Està escrit per tres autores que convergeixen en la seva pràctica espiritual, des de la qual s'aproximen a l'experiència d'aquestes dones excepcionals.
La mística femenina cristina es caracteritza per una intensa i apassionada cerca de l'estimat, de la divinitat a través de l'oració, l'escriptura, la música i l'ajuda a uns altres. Aquestes dones, ignorades, perseguides, aïllades, criticades en la seva època, van aconseguir inigualables experiències místiques que van immortalitzar en els seus escrits. A la presentació, proposem una lectura dels seus escrits, com a acostament a la seva espiritualitat, i un intercanvi entre els assistents.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades