La misa de cada día
Suscríbase aquí

cerrar

martes 30 de mayo

Semana VII de Pascua

San Fernando
San Fernando

El rey Fernando III, que unió León y Castilla, murió en Sevilla el 30 de mayo de 1252. Su cuerpo incorrupto reposa en la capilla de los Reyes de la catedral de Sevilla. En 1671 el papa Clemente X lo canonizó por la benignidad que había tenido con los judíos y con los musulmanes vencidos, teniendo en cuenta lo que era habitual en aquella época.

actividades

22 / 05
Les aventures dels DTB
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial el Tàvec - Presentació del llibre Les aventures dels DTB a Altafulla, la Conca Dellà i les Guilleries d'Eloi Gispert.

L'acte anirà a càrrec de Carles Sanandrés, cap de comunicació de la Fundació Catalunya Cultura i Eloi Gispert, autor de l'obra.

La presentació tindrà lloc dilluns 22 de maig a les 19h a la Sala Casaldàliga de la LLibreria Claret.

 

LES AVENTURES DELS DTB A ALTAFULLA,  LA CONCA DELLÀ I LES GUILLERIES

Els DTB havien resolt amb èxit alguns casos que semblaven impossibles de desxifrar. La biblioteca de l’avi Fermí els havia ajudat facilitant-los algunes pistes decisives, però s’equivocaven de mig a mig si creien que la podien controlar i fer servir segons la seva voluntat.No seria fàcil seguir explorant els secrets que guardava tan gelosament, però tanmateix, nous casos requerien de la seva ajuda… Un home d’Altafulla s’havia fet terriblement ric de la nit al dia, i allò olorava a algun assumpte tèrbol, volien desenmascarar-lo! Una plaga d’incendis assolava Isona i la Conca Dellà. Qui podia estar al darrere d’aquests focs? Per què? Calia aturar-lo!Uns bandits havien assaltat un banc a Sant Hilari Sacalm, al cor de les  Guilleries. Quina mena de lladres robava en aquella zona?La Biblioteca oposaria molta resistència abans que aquella colla de marrecs la dominessin, però era urgent posar fil a l’agulla per resoldre aquests misteris abans que fos tard!

Recorda, caldrà curiositat, perserverança i discerniment… Reuneixes els requisits? Doncs per què encara llegeixes aquestes paraules?

Quan comencis a compartir les peripècies dels DTB, ja no hi haurà marxa enrere, solament aventures al davant!

Afegeix l'activitat al teu calendari