La misa de cada día

Suscríbete

 

cerrar

jueves 14 de diciembre

Semana II de Adviento

San Juan de la Cruz, presbítero y Doctor de la Iglesia
San Juan de la Cruz, presbítero y Doctor de la Iglesia

 

Memoria obligatoria

Tras un tiempo en la Orden carmelitana, en 1568, por los consejos de Santa Teresa de Ávila, fue el gran reformador de su orden, no sin tener que hacer frente a grandes dificultades. Obras como ‘Subida al Monte Carmelo’, ‘Noche oscura del alma’ y ‘Cántico Espiritual’, tuvieron un peso decisivo en la espiritualidad moderna: ‘¡Señor Dios, amado mío! Si todavía te acuerdas de mis pecados para no hacer lo que te ando pidiendo, ejercita tu bondad y misericordia y serás conocido en ellas’ (Dichos de luz y de amor).

Oración colecta

Dios, Padre nuestro, que hiciste a tu presbítero San Juan de la Cruz modelo perfecto de negación de sí mismo y de amor a la Cruz, ayúdanos a imitar su vida en la tierra para llegar a gozar de tu gloria en el cielo.

 

actividades

22 / 05
Les aventures dels DTB
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial el Tàvec - Presentació del llibre Les aventures dels DTB a Altafulla, la Conca Dellà i les Guilleries d'Eloi Gispert.

L'acte anirà a càrrec de Carles Sanandrés, cap de comunicació de la Fundació Catalunya Cultura i Eloi Gispert, autor de l'obra.

La presentació tindrà lloc dilluns 22 de maig a les 19h a la Sala Casaldàliga de la LLibreria Claret.

 

LES AVENTURES DELS DTB A ALTAFULLA,  LA CONCA DELLÀ I LES GUILLERIES

Els DTB havien resolt amb èxit alguns casos que semblaven impossibles de desxifrar. La biblioteca de l’avi Fermí els havia ajudat facilitant-los algunes pistes decisives, però s’equivocaven de mig a mig si creien que la podien controlar i fer servir segons la seva voluntat.No seria fàcil seguir explorant els secrets que guardava tan gelosament, però tanmateix, nous casos requerien de la seva ajuda… Un home d’Altafulla s’havia fet terriblement ric de la nit al dia, i allò olorava a algun assumpte tèrbol, volien desenmascarar-lo! Una plaga d’incendis assolava Isona i la Conca Dellà. Qui podia estar al darrere d’aquests focs? Per què? Calia aturar-lo!Uns bandits havien assaltat un banc a Sant Hilari Sacalm, al cor de les  Guilleries. Quina mena de lladres robava en aquella zona?La Biblioteca oposaria molta resistència abans que aquella colla de marrecs la dominessin, però era urgent posar fil a l’agulla per resoldre aquests misteris abans que fos tard!

Recorda, caldrà curiositat, perserverança i discerniment… Reuneixes els requisits? Doncs per què encara llegeixes aquestes paraules?

Quan comencis a compartir les peripècies dels DTB, ja no hi haurà marxa enrere, solament aventures al davant!

Afegeix l'activitat al teu calendari