Especial Comuniones

Más información aquí

 

 

 

 

 

cerrar

viernes 22 de junio

Semana XI del tiempo ordinario

San Paulino de Nola
San Paulino de Nola

Paulino fue un político con cargos importantes (cónsul y gobernador), que San Ambrosio inició en el camino de la fe. Después de haber contraído matrimonio, a petición del pueblo fue ordenado sacerdote en Barcelona el día de Navidad del 394, a pesar de su resistencia. Con gran sensibilidad y humildad, se relacionó con los grandes personajes de su tiempo: «Según la Palabra de la Escritura es él el que triunfa en nosotros cuando, tomando la condición de servidor, adquiere para sus servidores la gracia de la libertad» (Carta).

actividades

28 / 09
Lletres blaves per l'autisme
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Stonberg Editorial - Presentació del llibre Lletres blaves per l'autisme de l'AS. Cultural Univers Agatha Autisme.

L'acte anirà a càrrec d'Eduard Miró, Jordi Roig, Cristina Company, Guillem Vallejo i  Gabriel Maria Pérez. Marta Foment cantarà unes cançons amb Jana a la guitarra.

L'esdeveniment tindrà lloc dijous 28 de maig a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

LLETRES BLAVES PER L'AUTISME

En aquest llibre hem trobat autèntica solidaritat i empatia en la nostra causa per sensibilitzar amb cultura sobre l'autisme, gràcies a grans escriptors i amics com MARIA CARME ROCA, CARLES DUARTE, OLGA XIRINACS, JORDI ROIG, ALBERT CALLS, JOSÉ CARIDE, GONZALO SALESKY, TERESA COSTA-GRAMUNT, VÍCTOR NUBLA, MANEL ALONSO CATALÀ, SUSANA JIMÉNEZ PALMERA, ISABEL OLIVA PRAT i un munt més que ens han enviat els seus escrits des d'Europa fins a Sudamèrica, el que fa de la UNIVERSalitat cultural de la nostra causa per l'AUTISME.
També comptem amb uns articles d'experts com CRISTINA MOLINS i DANIEL COMIN, la portada del gran MIGUEL GALLARDO, dos poemes visuals del gran TONI PRAT i les il·lustracions de la GLÒRIA COLOMER amb les seves estimades Julietes i de la VALENTINA BOTANA.

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades