Cerrado por vacaciones:
del 1 al 23 de agosto.

 

 

 

cerrar

lunes 10 de agosto

Semana XIX del tiempo ordinario

San Lorenzo

Diácono importante de Roma que es presentado como el responsable de los bienes más preciados de la Iglesia: los pobres. Mártir (258).

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

actividades

actividades

Volver
12 / 12
diciembre 12
Luter, la reforma i el repte constant de les esglésies
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

 Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial Círculo Rojo - Presentació del llibre Luter, la reforma i el repte constant de les esglésies de l'Associació cristianisme al segle XXI.

L'acte anirà a càrrec de Lluís Busquets i Grabulosa, periodista, escriptor i professor de la UOC, Joel Cortés i Casals, economista i ex President de la Permanent de la Església Evangèlica Reformada.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres 12 de desembre a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

LUTER, LA REFORMA I EL REPTE CONSTANT DE LES ESGLÉSIES

Aquest llibre vol aplegar totes les activitats de Cristianisme al Segle XXI, que han girat entorn de la commemoració del 5è centenari de la Reforma luterana i les seves conseqüències, sempre amb el punt de mira posat en el futur de les esglésies. Aquestes activitats començaren amb la nostra participació a la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent el 19 d’agost del 2016, amb una visual protestant i una altra de catòlica -a càrrec de Mireia Vidal i Lluís Busquets i Grabulosa— i continuaren amb el cicle «Espai Obert» 1916-1917, dictat al Saló d’actes de «Cristianisme i Justícia», que duia per títol «500 anys de la Reforma de Luter», i fou desplegat des de creences diferents, amb voluntat de continuar aquella primera aportació i afegir-n’hi d’altres tan diferents com les reformes anteriors a la Reforma (Lluís Busquets i Grabulosa), la vivència psicològica del “pecat” des del protestantisme (Víctor Hernández), el debat sobre si es tractà d’un conflicte religiós, cultural o polític (Lluís Duch), l’escolta i interpretació de les cantates de Bach com a expressió de la pietat protestant al barroc (Lluís Saumell i Elies Cortés), la concepció de la Reforma amb orígens comuns de cara a perspectives futures (Jaume Botey i Joel Cortés) i la història del protestantisme als Països Catalans (Josep-Lluís Carod-Rovira).

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades