660 671 515

Recibe el Boletín clicando aquí

cerrar

miércoles 23 de enero

Semana II del tiempo ordinario

San Ildefonso, obispo

 

Memoria obligatoria

Nacido en Toledo (607), recibió una brillante formación, y siendo abad del monasterio de Agalí (Toledo) y obispo de Toledo (657), empleó sus esfuerzos en acercar la Biblia y la doctrina de la tradición patrística al pueblo: ‘El que se entrega de lleno a meditar la Escritura, indaga la sabiduría de sus predecesores y estudia las profecías, examina las explicaciones de autores famosos y penetra por parábolas intrincadas el misterio de proverbios y enigmas. Muchos alabarán su inteligencia, y su fama vivirá por generaciones’.

Oración colecta

Dios todopoderoso, que hiciste a San Ildefonso insigne defensor de la virginidad de María; concede a los que creemos en este privilegio de la Madre de tu Hijo, sentirnos amparados por su poderosa y materna intercesión.

actividades

actividades

Volver
18 / 04
enero 01
Maria. Trenta-un santuaris
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial Claret - Presentació del llibre Maria. Trenta-un santuaris d'Àngel Rodríguez.

L'acte anirà a càrrec d'Anton Maria Vilarrubias, missioner claretià i professor de Bíblia, Jaume Aymar, director de Catalunya Cristiana i Àngel Rodríguez, doctor en periodisme i autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres 18 d'abril a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació de la presentació fent clic aquí.

També pots descarregar-te la nota de premsa de la presentació fent clic en aquest enllaç.

 

MARIA. TRENTA-UN SANTUARIS

Aquest llibre pretén mostrar la devoció a Maria a través de les advocacions que es veneren arreu de les diòcesis amb seu a Catalunya. S’ha fet una tria intentant que fossin llocs amb prestigi en quan a la història i a la devoció, i que representessin a cada una de les deu diòcesis. També hi trobareu tradicions populars que els envolten.
És una publicació per no ser llegida de cop; sinó per anar-la degustant de mica en mica. Si ens trobem en el mes de maig, res millor que poder-li dedicar aquest mes a Maria llegint un capítol cada dia. Mètode que també és vàlid per a qualsevol altre mes de l’any. Ens pot servir fins i tot de guía turística per visitar-los els caps de setmana o en temps de vacances. I ... també pot ser útil a la nostra biblioteca per llegir-lo quan volem estar, literàriament i devotament, a prop de la nostra Mare.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades