660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

actividades

actividades

Volver
05 / 10
mayo 10
Memòria d'un dol
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Exposició de pintures de Xavier Molina, Col·lecció 'Memòria d'un dol'.

Del 5 al 31 d'octubre, de dilluns a divendres de 10 a 20 h i dissabtes de 10 a 13 h.

S'exposen 8 peces que constitueixen 'Memòria d'un dol', una sèrie completa d'acrílics sobre fusta creats a partir de l'expressió abstracta d'un trist procés de pèrdua.

Encara de vegades somnio i em llevo entre la boira del dol, breument; tot just m'adono que la vida m'ha regalat un nou dia, comprenc que només podem seguir contemplant els immensos horitzons que ens aclaparen en l'eternitat de l’avenir, i persistir en el camí. No sabem del cert on, ni quan, ni com serà el nostre proper punt d'arribada, però en aquest indret present, des d'un reposat perdó de l'ahir, sabem que no perdrem mai més el fit en aquell demà amatentment escollit i Assenyalat, per saber-nos una mica més insubornables en l'avui (Épilogue, estiu de 2017).

Xavier Molina. Sabadell, 1969. Instal·lat a Barcelona des de 2007. Llicenciat en Màrqueting i Publicitat, màster en Direcció de Màrqueting. Estudià pintura a les escoles Massana de Barcelona, Illa i Pinacoteca de Sabadell, i escriptura creativa a l’Ateneu Barcelonès.

Clica aquí per a més informació.

 

historial de actividades

novedades