La misa de cada día
Suscríbase aquí

cerrar

sábado 27 de mayo

Semana VI de Pascua

San Agustín de Canterbury
San Agustín de Canterbury

Los 39 misioneros que el papa San Gregorio el Grande envió a Inglaterra (597), para evangelizar, iban precedidos por el monje Agustín, prior de un monasterio de Roma. Llegados a Inglaterra, recibieron el apoyo del rey Etelberto, casado con una cristiana. El rey aceptó la religión cristiana con prácticamente todo su reino: « ¿Quién será capaz de explicar la gran alegría que aquí ha brotado en el corazón de todos al saber que los pueblos ingleses, gracias al favor del Dios omnipotente y tu trabajo, han acogido generosamente la luz de la fe?» (Carta del Papa Gregorio).

actividades

01 / 06
Per una vellesa positiva i amb sentit
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial Claret - Presentació del llibre Per una vellesa positiva i amb sentit de Josep Codina I Farrés.

L'acte anirà a càrrec de Marcel·lí López, director de l'Editorial Claret, Encarnació Rodríguez, presidenta de l'Obra Social Cor de Maria i Josep Codina I Farrés, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dijous 1 de juny a les 19h a la Sala Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

PER UNA VELLESA POSITIVA I AMB SENTIT

Quan arribem a l’edat de la vellesa, ja podem mirar la vida amb una certa perspectiva i contemplar el que hem viscut i el que estem vivint. Hem anat envellint i aquesta experiència l’hem pogut assimilar cada dia, però sense veure encara el que ens prepara el futur.
Si miro enrere, veig la meva infància, l’adolescència, la joventut i un llarg recorregut de maduresa que ara encara m’empeny i em motiva. Són etapes que he deixat i que vaig deixant enrere; vivències que m’han marcat i em permeten ser el qui sóc ara i aquí, i imaginar, d’alguna manera, el que m’espera.
Amb aquest llibre, hem volgut oferir una doble reflexió. Hem mirat el passat, que ja hem viscut, i el present, que estem vivint; però també, hem entrat en la visió que Jesús ens ha donat de cara al futur.

 

 

Afegeix l'activitat al teu calendari