660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

actividades

actividades

Volver
09 / 05
septiembre 05
Petita estança
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial Neopàtria - Presentació del llibre Petita estança de Teresa Surroca.

Presentarà l'acte Montse Pellicer, llegiran poemes, Georgina Martí, Lourdes JosephTeresa Surroca. Tocarà la guitarra, Daniel Escorriola.

L'esdeveniment tindrà lloc dijous 9 de maig a les 18:30h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

PETITA ESTANÇA

Us convido a conèixer la meva Petita estança, a entrar en el seu interior. Hi trobareu el que més estimo: «les paraules», companyes de la meva vida. Elles són les protagonistes. M’han dut a la poesia, arribant a fer el que sempre he desitjat: escriure un poemari.
He fet endreça. A les parets de la cambra hi trobareu la poesia de dolor, puntal que sosté aquesta petita estança, que ha esdevingut la meva vida en el decurs de l’any passat. Entre les lleixes s’hi entrelluquen els llibres de poetes que estimo i també alguna novel·la. Dessota, en un bagul que he obert per a vosaltres, hi ha els poemes d’amor i desamor. A fora, la finestra oberta ens porta el perfum de la ma ( r ), també companya de la meva vida, transformada en poemes.

Desitjo que us sentiu acollits per la meva Petita estança, que sapigueu copsar l’amor i el consol que a voltes tots necessitem i tot guaitant la ma ( r ) deixem que la seva brisa ens dugui la calma.

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

 

 

historial de actividades

novedades