Especial Comuniones

Más información aquí

 

 

 

 

 

cerrar

jueves 21 de junio

Semana XI del tiempo ordinario

Día Internacional del Yoga

San Luis Gonzaga, religioso
San Luis Gonzaga, religioso

Hijo del marqués de Castiglione, dejó de lado un futuro lleno de comodidades y, venciendo la oposición paterna, se hizo jesuita. Murió víctima de la peste mientras cuidaba a los afectados por la epidemia en Roma a los 23 años (1591): «Os escribo todo esto únicamente por el deseo que tengo que vos, Señora madre, y toda la familia recibáis la nueva de mi muerte como un gran favor» (Carta a su madre). Pío XI lo proclamó patrón de los estudiantes.

actividades

25 / 06
Podem ser sants avui?
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Interpel·lacions de l'Exhortació Apostòlica del papa Francesc Gaudete et Exsultate sobre la santedat en el món actual.

La presentació del document anirà a càrrec de Joan-Enric Vives, arquebisbe d'Urgell i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Amb els testimonis d'Annabel Carbonell, educadora i membre del consell assessor de la revista Galilea.153, Josep Codina, missioner claretià i responsable d'apostolat dels Claretians de Catalunya, Cristina Martínez, teresiana i directora de la Casa d'Espiritualitat Enric Ossó a Tortosa i Suso Món, informàtic, filòsof i membre del Moviment de Professionals Catòlics.

L'esdeveniment tindrà lloc dilluns 25 de juny a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Pots descarregar-te la invitació fent clic aquí.

 

ALEGREU-VOS-EN I CELEBREU-HO

El títol correspon a les últimes frases de les benaurances: «Alegreu-vos-en i celebreu- ho» perquè vostra recompensa serà gran en els cels”.
Els fruits de l’Església són aquells cristians que han procurat viure el mandat de Déu: “Sigueu sants com el vostre Pare celestial és sant”. La gràcia de la santedat no és privilegi d’uns pocs, sinó de tot el poble de Déu: sacerdots, religiosos i laics; que viuen al món actual, enfrontant-se als mateixos afanys que la resta dels seus conciutadans.
Gaudete et exsultate és el cinquè document del magisteri escrit per Francesc en aquests cinc anys de pontificat.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades