660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

cerrar

sábado 21 de septiembre

Semana XXIV del tiempo ordinario

Día Internacional de la Paz

Día Mundial del Alzheimer

San Mateo, apóstol y evangelista

 

Fiesta

El Evangelio que lleva su nombre, lo describe como un publicano llamado por Jesús que lo dejará todo y le seguirá (Mt 9,9), formando parte de los Doce. La tradición explica que llevó la Buena Nueva de Jesús a las regiones de los partos, a Persia y a Etiopía. “La alegría del Evangelio la experimentaron los primeros que oyeron predicar a los Apóstoles” (Papa Francisco).

Oración colecta

Oh Dios, que en tu infinita misericordia te dignaste elegir a san Mateo para convertirlo de publicano en apóstol, concédenos que, fortalecidos con su ejemplo y su intercesión, podamos seguirte siempre y permanecer unidos a Ti con fidelidad.

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

actividades

actividades

Volver
25 / 06
enero 01
Podem ser sants avui?
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Amb el suport de 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

 

Interpel·lacions de l'Exhortació Apostòlica del papa Francesc Gaudete et Exsultate sobre la santedat en el món actual.

La presentació del document anirà a càrrec de Joan-Enric Vives, arquebisbe d'Urgell i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Amb els testimonis d'Annabel Carbonell, educadora i membre del consell assessor de la revista Galilea.153, Josep Codina, missioner claretià i responsable d'apostolat dels Claretians de Catalunya, Cristina Martínez, teresiana i directora de la Casa d'Espiritualitat Enric Ossó a Tortosa i Suso Món, informàtic, filòsof i membre del Moviment de Professionals Catòlics.

L'esdeveniment tindrà lloc dilluns 25 de juny a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Pots descarregar-te la invitació fent clic aquí.

 

ALEGREU-VOS-EN I CELEBREU-HO

El títol correspon a les últimes frases de les benaurances: «Alegreu-vos-en i celebreu- ho» perquè vostra recompensa serà gran en els cels”.
Els fruits de l’Església són aquells cristians que han procurat viure el mandat de Déu: “Sigueu sants com el vostre Pare celestial és sant”. La gràcia de la santedat no és privilegi d’uns pocs, sinó de tot el poble de Déu: sacerdots, religiosos i laics; que viuen al món actual, enfrontant-se als mateixos afanys que la resta dels seus conciutadans.
Gaudete et exsultate és el cinquè document del magisteri escrit per Francesc en aquests cinc anys de pontificat.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades