Horario: lunes a viernes 10 - 14 y de 16 a 20. Sábados de 10 a 14

 

 

 

 

actividades

actividades

Volver
18 / 04
enero 01
Presentació de l'obra «Estava a la presó i em vau visitar» de Victòria Molins
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Hi intervindran Albert Sabatés, director de l'Obra Social Santa Lluisa de Marillac, i Victòria Molins, autora de l'obra.

La presentació tindrà lloc el dilluns, 19 d'abril, a les set de la tarda a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

«L'obra presenta Us una selecció d’històries viscudes per la Viqui Molins en les seves visites a la presó de Quatre Camins, a on va cada setmana per acompanyar, ajudar i sobretot escoltar els interns en els seus patiments i en les seves esperances.

«Les històries viscudes en la presó», diu, «són les que més m’han commogut i m’han ajudat perquè el meu cor es tornés més misericordiós. El contemplar aquesta obra de Déu en els seus preferits, en aquells que visito a la presó, –que no són precisament els qui compleixen condemna per tenir diners en paradisos fiscals o per fraus a gran escala, sinó aquells a qui la seva infantesa els ha convertit en carn de canó– m’ha ensenyat molt més del que podria aprendre en els llibres.»

«Aquest llibre no té en els seus capítols un ordre determinat, però sí un llaç conductor: el de la misericòrdia de Déu que fa la seva obra darrere les reixes, i en la que tots hem de tenir amb aquests germans que ens duen a preguntar-nos sovint si són culpables o víctimes

historial de actividades

novedades