660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

actividades

actividades

Volver
10 / 12
octubre 12
Presentació del llibre "Els pilars humans de la Sagrada Família"
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Editorial Gregal - Presentació del llibre Els pilars humans de la Sagrada Família, de Raül Garcia i Aranzueque.

L'acte anirà a càrrec de Esteve Camps, President delegat del Patronat de la Sagrada Família, Jordi Faulí, arquitecte director de les obres de
la Sagrada Família i Raül Garcia i Aranzueque, autor.

L'esdeveniment tindrà lloc dimarts 10 de desembre a les 18:30h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació fent clic aquí.

 

ELS PILARS HUMANS DE LA SAGRADA FAMÍLIA

llibre ofereix una aproximació biogràfica a les persones que han jugat un paper cabdal per fer de la Sagrada Família el que és ara, el que serà el 2026 i més enllà, quan s’hagi completat el temple, amb la decoració de totes les façanes inclosa.
Hem triat quinze personatges representatius dels perfils de persones que han ajudat a fer créixer la basílica: fundadors, mecenes, arquitectes, escultors i gestors. No hi són tots, evidentment, i segur que falten noms il·lustres, però els que hi són representen prou bé la feina col·lectiva que ha estat i és la construcció de la Sagrada Família.
Deia el genial arquitecte reusenc que a la Sagrada Família tot és providencial. Cadascú, en funció de les seves creences o de la seva predisposició a comprar aquest relat, ho pot subscriure o no, però tingui o no tingui raó Gaudí, el cert és que la història del que va ser concebut com un temple per expiar els pecats està plena d’episodis en què ha estat a punt de caure a l’abisme i s’ha salvat gràcies a l’actuació providencial d’alguns personatges que s’hi han deixat la pell, la salut i, fins i tot, la vida.

historial de actividades

novedades