Cerrado por vacaciones:
del 1 al 23 de agosto.

 

 

 

cerrar

lunes 10 de agosto

Semana XIX del tiempo ordinario

San Lorenzo

Diácono importante de Roma que es presentado como el responsable de los bienes más preciados de la Iglesia: los pobres. Mártir (258).

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

actividades

actividades

Volver
12 / 12
diciembre 12
Presentació del llibre infantil d'Editorial Claret "Noè i el diluvi"
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Editorial Claret - Presentació del llibre infantil Noè i el diluvi, de Jesús Ballaz i Mercè Tous.

L'acte anirà a càrrec de Marcel·lí López, director editorial de l'Editorial Claret, Maria Claustre Solé, religiosa de la Companyia de Maria i professora de Sagrada Escriptura, Mercè Tous, il·lustradora del llibre i Jesús Ballaz, premi Nacional de Traducció i Crítica de llibres infantils i autor del llibre.

L'esdeveniment tindrà lloc dijous 12 de desembre a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació fent clic aquí.

 

NOÈ I EL DILUVI

Noè és el protagonista d'aquest meravellós relat. Encara que siguin històries inventades, compten grans veritats. Els descendents d'Adán i Eva no van ser dels als plans de Déu de cuidar la vida respectant els seus semblants i tots els éssers vius. Llavors Déu va decidir començar de nou. Un diluvi va acabar amb gairebé totes les criatures. Es van salvar Noè, home just, els membres de la seva família i una parella de tots els animals. Aquest relat mostra com n'és d'important respectar la vida del nostre planeta: la vida sobre la terra depèn del nostre comportament. Va ser necessari començar una nova humanitat on no regnessin la violència ni la injustícia. Després d'aquell desastre, Déu va prometre que mai més no passaria una cosa semblant.

historial de actividades

novedades