La Misa de cada día

Más información aquí

 

 

cerrar

miércoles 17 de enero

Semana II del tiempo ordinario

San Antonio, Abad
San Antonio, Abad

 

Memoria obligatoria

Según la ‘Vida’ escrita por San Atanasio, de joven, muertos sus padres, se tomó tan en serio aquellas palabras de Jesús: ‘Si quieres ser perfecto, anda, vende tus bienes, da el dinero a los pobres –así tendrás un tesoro en el cielo- y luego ven y sígueme’ (Mt 19,21b) que se retiró, solo, al desierto de Egipto durante más de veinte años (siglo III). Pero no se desentendió de los problemas del mundo: mantuvo contactos con la Iglesia de Alejandría, su ciudad natal, y animó a cuantos le pedían consejo; muchos le llamaban ‘Padre’ (‘Abad’), y llenaron el desierto de monasterios.

Oración colecta

Señor y Dios nuestro, que llamaste al desierto a San Antonio, abad, para que te sirviera con una vida santa; concédenos por su intercesión que sepamos negarnos a nosotros mismos para amarte a Ti siempre sobre todas las cosas.

Ver más...

actividades

29 / 11
Record de Déu
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Pagès Editors - Presentació del llibre Record de Déu de Ramon Prat i Pons.

L'acte anirà a càrrec de Francesc Torralba, filòsof, Josep Mª Carbonell, president de la Fundació Maragall, Antoni Puigvert, escriptor i professor i Ramon Prat, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres 29 de novembre a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

RECORD DE DÉU

El testament i el legat de l'existència de Ramon Prat dedicada a buscar la presència de Déu al bell mig dels fets humans, en el seu drama diari i històric. Aquest legat té dues particularitats. La primera és que des de la seva joventut d’estudiant a la universitat fins avui en dia l’autor ha caminat sempre al costat dels seus amics creients, agnòstics i ateus, eliminant cada vegada més les fronteres que ens separen a tots. La segona és que s’ha donat permís per escriure el seu pensament conscient, però també el subconscient i l’obertura a l’infinit, sense censura íntima i des de la passió per Déu i per la humanitat. Per això, Record de Déu no és una publicació més entre les altres de l’autor, sinó l'obra de la seva vida.

historial de actividades

novedades