La misa de cada día
Suscríbase aquí

cerrar

martes 30 de mayo

Semana VII de Pascua

San Fernando
San Fernando

El rey Fernando III, que unió León y Castilla, murió en Sevilla el 30 de mayo de 1252. Su cuerpo incorrupto reposa en la capilla de los Reyes de la catedral de Sevilla. En 1671 el papa Clemente X lo canonizó por la benignidad que había tenido con los judíos y con los musulmanes vencidos, teniendo en cuenta lo que era habitual en aquella época.

actividades

27 / 02
Rèptils i amfibis a la Terra Alta
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Onada Edicions - Presentació del llibre Rèptils i amfibis a la Terra Alta d'Anna Garcia Codina i Joaquim Garcia Codina.

L'acte anirà a càrrec de Josep Maria Alentà, llibreter encarregat de la secció religiosa de la Llibreria Claret, Mn. Francesc Nicolau, sacerdot, matemàtic i professor universitari i Joaquim Garcia i Roselló, doctor en medicina.

La presentació tindrà lloc dilluns 27 de febrer a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

RÈPTILS I AMFIBIS A LA TERRA ALTA

El llibre que el lector té a les mans va més enllà de la catalogació dels rèptils i els amfibis de la Terra Alta. Tot i la importància de l’elaboració d’un inventari solvent, el treball transita per la cultura popular vinculada al món de l’herpetologia. D’aquesta manera, el llibre ofereix consideracions relacionades amb la mitologia, l’art, la literatura i la percepció popular. La mirada antropològica també es veu enriquida per tot de consideracions dedicades a aspectes medicinals i dietètics. El tractament mèdic i tradicional de les picades produïdes per la fauna herpetològica és, en aquest sentit, especialment interessant.

 

 

Afegeix l'activitat al teu calendari