660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

cerrar

domingo 22 de septiembre

Semana XXV del tiempo ordinario

Día Europeo sin coches

San Mauricio y compañeros

Impresionante: toda una legión romana negándose a adorar a los dioses: primero es diezmada, y después sacrificada por completo (302).

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

actividades

actividades

Volver
16 / 05
enero 01
Sixena: la croada de la memòria
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Sobirania i Justícia, Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans i Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat - Presentació del llibre Sixena: la croada de la memòria de Francesc Canosa Farran.

Moderarà l'acte Isabel-Helena Martí, vicepresidenta i fundadora de Sobirania i Justícia, hi intervindran Jordi Llisterri, director de Catalunya Cristiana, Salvador Cardús, periodista i escriptor i Francesc Canosa, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres 16 de maig a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

SIXENA: LA CROADA DE LA MEMÒRIA

Aquest no és un llibre sobre la guerra de l’art. Supereu el quadre del conflicte entre Catalunya i Aragó per les 97 peces artístiques i les pintures murals del monestir de Sixena. Mireu darrere el marc i hi veureu la història de veritat: reis, prínceps, comtes, cavallers, papes, soldats, lladres, salvadors, jutges, militars, pintors, polítics, arqueòlegs, fasificadors, paletes, bisbes, dictadors, advocats, policies, anarquistes, profanadors, capellans, monges…
Sí, més de vuit segles que mostren la ficció i el fracàs d’això que s’ha anomenat Espanya, a través de Sixena. El monestir que està enmig de tot. La frontissa de Catalunya i Aragó. Aquí: entre el record i l’oblit hi viu la memòria. Aquesta és l’obra més valuosa de la vida per continuar vivint. Perquè Sixena no és una història d’art: és la darrera croada de la memòria.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades