Especial comuniones

Más información aquí

 

 

 

 

 

cerrar

martes 24 de abril

Semana IV de Pascua

San Fidel de Sigmaringen
San Fidel de Sigmaringen

Hombre culto y gran predicador, desarrolló tanta actividad entre los calvinistas en Suiza, que lo mandaron asesinar (1622). 

 

Hoy también celebramos San Pedro Armengol: Nacido en Guardia de Prats (Conca de Barbarà). Comenzó siendo prisionero de su vida violenta, hasta que se hizo mercedario para redimir prisioneros (~†1304). 

actividades

16 / 05
Sixena: la croada de la memòria
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Sobirania i Justícia, Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans i Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat - Presentació del llibre Sixena: la croada de la memòria de Francesc Canosa Farran.

Moderarà l'acte Isabel-Helena Martí, vicepresidenta i fundadora de Sobirania i Justícia, hi intervindran Jordi Llisterri, director de Catalunya Cristiana, Salvador Cardús, periodista i escriptor i Francesc Canosa, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres 16 de maig a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

SIXENA: LA CROADA DE LA MEMÒRIA

Aquest no és un llibre sobre la guerra de l’art. Supereu el quadre del conflicte entre Catalunya i Aragó per les 97 peces artístiques i les pintures murals del monestir de Sixena. Mireu darrere el marc i hi veureu la història de veritat: reis, prínceps, comtes, cavallers, papes, soldats, lladres, salvadors, jutges, militars, pintors, polítics, arqueòlegs, fasificadors, paletes, bisbes, dictadors, advocats, policies, anarquistes, profanadors, capellans, monges…
Sí, més de vuit segles que mostren la ficció i el fracàs d’això que s’ha anomenat Espanya, a través de Sixena. El monestir que està enmig de tot. La frontissa de Catalunya i Aragó. Aquí: entre el record i l’oblit hi viu la memòria. Aquesta és l’obra més valuosa de la vida per continuar vivint. Perquè Sixena no és una història d’art: és la darrera croada de la memòria.

Afegeix l'activitat al teu calendari