660 671 515

  Recibe el Boletín clicando aquí

 

 

 

cerrar

martes 16 de octubre

Semana XXVIII del tiempo ordinario

Día Mundial de la Alimentación

Santa Hedvig
Santa Hedvig

Viuda del duque Enrique I de Silesia (1238), entró en el monasterio de Trebnitz (Polonia).

 

Hoy también celebramos Santa Margarida M. Alacoque: Religiosa de la Visitación, propagó la devoción al Sagrado Corazón de Jesús (1647-1690).

actividades

16 / 05
Sixena: la croada de la memòria
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Sobirania i Justícia, Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans i Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat - Presentació del llibre Sixena: la croada de la memòria de Francesc Canosa Farran.

Moderarà l'acte Isabel-Helena Martí, vicepresidenta i fundadora de Sobirania i Justícia, hi intervindran Jordi Llisterri, director de Catalunya Cristiana, Salvador Cardús, periodista i escriptor i Francesc Canosa, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres 16 de maig a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

SIXENA: LA CROADA DE LA MEMÒRIA

Aquest no és un llibre sobre la guerra de l’art. Supereu el quadre del conflicte entre Catalunya i Aragó per les 97 peces artístiques i les pintures murals del monestir de Sixena. Mireu darrere el marc i hi veureu la història de veritat: reis, prínceps, comtes, cavallers, papes, soldats, lladres, salvadors, jutges, militars, pintors, polítics, arqueòlegs, fasificadors, paletes, bisbes, dictadors, advocats, policies, anarquistes, profanadors, capellans, monges…
Sí, més de vuit segles que mostren la ficció i el fracàs d’això que s’ha anomenat Espanya, a través de Sixena. El monestir que està enmig de tot. La frontissa de Catalunya i Aragó. Aquí: entre el record i l’oblit hi viu la memòria. Aquesta és l’obra més valuosa de la vida per continuar vivint. Perquè Sixena no és una història d’art: és la darrera croada de la memòria.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades