660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

cerrar

domingo 18 de agosto

Semana XX del tiempo ordinario

Beato Nicolás Factor

Franciscano, natural de Valencia (1520-1583),  sus superiores no le dejan que vaya a Misiones, y elige santificarse en la vida de cada día.

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

actividades

actividades

Volver
09 / 04
septiembre 04
Trencar el silenci. Deu rostres, deu veus
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Editorial Baula - Presentació del llibre Trencar el silenci. Deu rostres, deu veus d'Imma Amadeo i Jordi Martínez.

L'acte anirà a càrrec de G. Gabriel Villa-Real, Vicari provincial dels Maristes, Pepa González, educadora social i Imma Amadeo i Jordi Martínez, autors de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimarts 9 d'abril a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

TRENCAR EL SILENCI. DEU ROSTRES, DEU VEUS

Són els rostres i les veus de deu testimonis que, des de diversos àmbits i des de la seva experiència íntima i personal, expliquen la tasca que desenvolupen per la prevenció i la protecció de l'abús sexual a les obres educatives maristes. Formació, acompanyament, sensibilització, empoderament, entrebancs, interrogants... Són deu testimonis (entre els quals hi ha germans maristes –amb càrrecs de responsabilitat-, responsables d’equips de protecció a la infància europeus, educadors d’escoles, d’obres socials, orientadores…) que treballen en el seu dia a dia combatent l’abús sexual des de les seves realitats.
Cada capítol està format per dues parts: una part més personal, on cadascuna de les persones explica el seu context, ens parla d’ella mateixa, de la seva feina… i una segona part més vivencial, on ens relaten què s’està fent en cadascuna de les obres educatives amb les quals ells tenen vinculació per treballar per la prevenció i la protecció dels infants i joves.

historial de actividades

novedades