660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

actividades

actividades

Volver
01 / 04
enero 04
VII Mostra internacional i multidisciplinar d'art contemporani circuit artístic
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

VII MOSTRA INTERNACIONAL I MULTIDISCIPLINARIA D'ART CONTEMPORANI CIRCUIT ARTÍSTIC que s'organitza a la Sala Pere Casaldàliga en col·laboració amb la Fundació Claret on s'hi exposen un total de 24 obres d'artistes de sis països y de disciplines: pintura, escultura, fotografia i pintura digital.

El Circuit Artístic és un entorn professional que té com a objectiu crear i coordinar espais de trobada entre l’artista, els amants de l’art i la societat en general. La gestora cultural compta  amb la col.laboració d’entitats públiques i privades com Museus, Fundacions o Diputacions.

En aquesta 8ena edició, el Circuit Artístic vol remarcar sempre el seu caràcter contemporani aportant la creativitat actual d’artistes de diferents punts del món, on la seva visió individual prima en un entorn cada vegada més globalitzat i majoritàriament impersonal. El discurs de l’art sempre ha d’esser inequívocament interior i per tant únic.

En total són 20 artistes seleccionats: José Àngel Gil, Tona Calderón, Jeannette Colil, Mercedes Díaz Pellicer, Angeles Echegoyen, Errealvaro, Miquel Gaher, M. García García, Pilar López Guillén, C. Martínez, Josep Masaguer, Cecilia Morales, Eva Prieto, Elide Ricca, Pedro J. Rodríguez, Enric Rota, Jaime Sanjuan, Carlos Seguí, Irene Turner i Sita Yzern. Comissaria Eva Cunill.

 

Inauguració: 1 d'abril a les 19h
Exposició: de l'1 al 27 d'abril de 2016
A la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret

historial de actividades

novedades