La Misa de cada día

Más información aquí

 

 

 

 

 

cerrar

miércoles 19 de septiembre

Semana XXIV del tiempo ordinario

San Jenaro
San Jenaro

Obispo de Benevento y mártir (304), muy popular en Nápoles.

actividades

23 / 01
Visions del cristianisme oriental
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial Claret - Presentació del llibre Visions del cristianisme oriental de Sebastià Janeras.

L'acte el conduirà el P. Màxim Muñoz, president del Consell Editorial Claret, hi intervindran Mn. Antoni Matabosch, president honorari de la Fundació Joan Maragall i Sebastià Janeras, autor de l'obra. El Cor Irini interpretarà uns cant de la litúrgia bizantina eslava.

L'esdeveniment tindrà lloc dimarts 23 de gener a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

VISIONS DE CRISTIANISME ORIENTAL

Aquest llibre aplega alguns textos procedents de conferències i articles de l'autor sobre diversos aspectes de la tradició cristiana oriental. A part dos de temes de caire més històric: entorn del triomf de la veneració de les icones i sobre sant Gregori Palamàs i la tradició hesicasta, la resta vol presentar algunes visions o aspectes propis del cristianisme oriental, sobretot en la celebració litúrgica, que és la font de la teologia i de l'espiritualitat de l'Església oriental; per això el llibre ofereix la traducció de diversos textos litúrgics. I, com a inici de tot, fa una mirada a Jerusalem, mare de totes els Esglésies.
El llibre s'honora amb una carta de presentació de Sa Santedat Bartomeu I, Arquebisbe de Constantinoble i Patriarca Ecumènic.

 

Afegeix l'activitat al teu calendari