Horario: 
de 10 a 14 y de 16 a 20

 

 

 

 

actividades

actividades

Volver
15 / 12
enero 01
XIX Mostra Internacional i Multidisciplinària d'Art Contemporani
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

La inauguració es durà a terme el 15 de desembre a les 19h, a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret, comptarà amb la presencia d’artistes participants i es servirà un vernissage.

Del 15/12/16 al 16/1/17 de dilluns a divendres de 10 a 20h i dissabtes de 10 a 13h

EL CIRCUIT ARTÍSTIC EN COL.LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ CLARET INAUGURA LA "XIX MOSTRA INTERNACIONAL I MULTIDISCIPLINÀRIA D'ART CONTEMPORANI" a la sala Pere Casaldàliga de Barcelona on hi exposa un total de 34 obres de 22 d'artistes nacionals i internacionals en les disciplines de: pintura, escultura, collage, gravat i fotografia. El Circuit Artístic durant aquest 2016 celebra deu anys seguint amb l’objectiu inicial de donar suport els artistes, l’art i la cultura per tal d’apropar-los a la societat mitjançant la coordinació d’exposicions a espais col·laboradors situats a diferents punts de Catalunya. Al llarg de la seva trajectòria, ha ampliat el seu camp d’acció mitjançant la col·laboració amb Diputacions, Museus i Fundacions a Catalunya i arreu.

 En aquesta XIX edició s’han seleccionat 22 artistes de 7 països: Cristina Abella de Barcelona, Maria Altuna Lizarraga de Guipúscoa, Carmen Esplà de Barcelona, Eva Bekier de Polònia, Almudena Blanco de Melilla, Gloria Cañadó de Barcelona, Andrea Casadevall de Tenerife, Celia Cuesta de Granada, Pedro De La Fuente de Barcelona, Miquel Gaher de Barcelona, JPG Javier Palacios de Tarragona, Mª Asunción Leiva de Córdoba, Aina Mº Lliteras de Can Cardaix de les Illes Balears, Marina Lozano de les Illes Balears, Richard Martín de Suïssa, Guilort (Carmen Martínez) de València, Daniela Mazzaglia de Veneçuela, Nietto (Manuel Nieto) de La Corunya, Orero de Barcelona, Carlos Puente de Madrid, R. Romero Fillat d’Osca i Irene Turner de Veneçuela. La Mostra ha estat comissariada per Eva Cunill directora del Circuit Artístic i Abartium. 

historial de actividades

novedades