660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

actividades

actividades

Volver
03 / 06
marzo 06
XVI Mostra Internacional i Multidisciplinar d'Art Contemporani Circuit Artístic
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Circuit Artístic inaugura la «XVI MOSTRA INTERNACIONAL I MULTIDISCIPLINARIA D'ART CONTEMPORANI CIRCUIT ARTÍSTIC» que organitza en col·laboració amb la Fundació Claret a la sala Pere Casaldàliga de Barcelona on hi exposa un total de 22 obres de 17 d'artistes nacionals i internacionals de les següents disciplines: pintura, escultura i fotografia.

El Circuit Artístic és una gestora cultural que celebra els seus deu anys d’existència consolidant el seu objectiu inicial de donar suport l’art, els artistes i la cultura coordinant diferents formats d’actuacions com ara les Mostres Internacionals d’Art Contemporani a més d’un ampli teixit d’exposicions individuals i col·lectives, fires d’art, certàmens i creació de col·leccions d’art. L’any 2015 va obrir una de les galeríes d’art privades més grans de Catalunya i també compta amb la col·laboració d’entitats públiques com Museus, Fundacions o Diputacions i empreses privades.

Des d’aquest mes de juny ha unit les edicions de les Mostres d’Art Internacionals que de forma simultània ha dut a terme durant anys a la Fundació Claret i la Diputació de Barcelona sumant la XVI edició. En aquesta darrera Mostra que presenta a la Fundació Claret vol mostrar la versatilitat del panorama artístic actual dins un criteri contemporani, on obres de diferents disciplines conjuguen un diàleg tant de xoc com harmònic, on prima la diversitat fruït del respecte a la individualitat creativa de l’artista, objectiu que reforça l’eix comú en cadascuna de les edicions.

En total són 17 artistes seleccionats: Akxiarus, Montse Boada, Tona Calderón, Luis Camacho Campoy, Maria Calvo, Esther Girbau, Malena G. Fridman, Jessica Gonpra, Liliana Hernández, Mercè Justribó, Margu, C. Martínez, Pepe Ribes, Enric Rota, Lola Saavedra, Kathy Tamaura i Irene Turner. Comissaria Eva Cunill.

Inauguració: 3 de juny a les 19h.

La Mostra es podrà veure a la Sala Pere Casaldàliga fins el 29 de juny.

historial de actividades

novedades