Especial comuniones

Más información aquí

 

 

 

 

 

cerrar

viernes 27 de abril

Semana IV de Pascua

La Virgen de Montserrat
La Virgen de Montserrat

La Virgen de Montserrat (en catalánMare de Déu de Montserrat), conocida popularmente como La Moreneta, es la patrona de Catalunya y una de las nueve Patronas de las Comunidades Autónomas de España. La imagen se venera en el Monasterio de Montserrat, símbolo para Cataluña y un punto de peregrinaje para creyentes y de visita obligada para los turistas.

Ver más...

 

Hoy también celebramos Santa Zita de Lucca: Hija de humildes labradores, criada en una casa acomodada de Lucca, era paciente, bondadosa  y caritativa (†1278).

actividades

01 / 06
XXII Mostra Internacional i Multidisciplinària d'Art Contemporani
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

EL CIRCUIT ARTÍSTIC EN COL.LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ CLARET INAUGURA LA "XXII MOSTRA INTERNACIONAL I MULTIDISCIPLINÀRIA D'ART CONTEMPORANI"

De l'1 de juny fins a l'1 de juliol de dilluns a divendres de 10 a 20h i dissabtes de 10 a 13h.

El Circuit Artístic ha celebrat recentment deu anys d’existència enfocat a l’objectiu inicial de donar suport els artistes, l’art i la cultura per tal d’apropar-los a la societat mitjançant la coordinació d’exposicions a espais col·laboradors situats a diferents punts de Catalunya. Al llarg de la seva trajectòria, ha ampliat el seu camp d’acció mitjançant la col·laboració amb Diputacions, Museus i Fundacions a Catalunya i arreu. També coordina certàmens d’art i participa i col·labora a Fires d’Art, sempre sota una vessant professional i ètica que també trasllada a la seva Galeria Abartium situada a un edifici catalogat d’interès històric cultural on hi exposa obres de les dues Col·leccions d’art que va crear fa sis anys (Col·lecció Abartium i Col·lecció Abarclas).

La Mostra ha estat comissariada per Eva Cunill directora del Circuit Artístic, i els artistes participants són: Rubèn Aranda en escultura, ARO en pintura, Neus Daura en pintura, José Diego en pintura, Miquel Gaher en escultura, Manuel Gracia en pintura, Maite Grau en pintura, Rubèn Iglesias en fotografia, La d muda en collage, Daniela Mazzaglia en pintura, Mingo en pintura, Nietto en pintura, Itziar Sánchez Chicharro en pintura, Tines en pintura, Fernando Torres en pintura y Carlos Villanueva en pintura.

Afegeix l'activitat al teu calendari