La misa de cada día
Suscríbase aquí

cerrar

martes 27 de junio

Semana XII del tiempo ordinario

San Cirilo de Alejandría, obispo y doctor de la Iglesia
San Cirilo de Alejandría, obispo y doctor de la Iglesia

Patriarca de Alejandría († 444), impetuoso y hábil en negocios humanos y buen diplomático, sabia reconciliarse con sus adversarios, aunque era inflexible con la ortodoxia. Presidió el concilio de Éfeso, donde se trataron cuestiones cristológicas y la maternidad divina de María. Creía que el deber de los pastores es preservar la fe del Pueblo de Dios, pues ésta es expresión de la tradición, es garantía de la sana doctrina (Carta, 430).

actividades

01 / 06
XXII Mostra Internacional i Multidisciplinària d'Art Contemporani
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

EL CIRCUIT ARTÍSTIC EN COL.LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ CLARET INAUGURA LA "XXII MOSTRA INTERNACIONAL I MULTIDISCIPLINÀRIA D'ART CONTEMPORANI"

De l'1 de juny fins a l'1 de juliol de dilluns a divendres de 10 a 20h i dissabtes de 10 a 13h.

El Circuit Artístic ha celebrat recentment deu anys d’existència enfocat a l’objectiu inicial de donar suport els artistes, l’art i la cultura per tal d’apropar-los a la societat mitjançant la coordinació d’exposicions a espais col·laboradors situats a diferents punts de Catalunya. Al llarg de la seva trajectòria, ha ampliat el seu camp d’acció mitjançant la col·laboració amb Diputacions, Museus i Fundacions a Catalunya i arreu. També coordina certàmens d’art i participa i col·labora a Fires d’Art, sempre sota una vessant professional i ètica que també trasllada a la seva Galeria Abartium situada a un edifici catalogat d’interès històric cultural on hi exposa obres de les dues Col·leccions d’art que va crear fa sis anys (Col·lecció Abartium i Col·lecció Abarclas).

La Mostra ha estat comissariada per Eva Cunill directora del Circuit Artístic, i els artistes participants són: Rubèn Aranda en escultura, ARO en pintura, Neus Daura en pintura, José Diego en pintura, Miquel Gaher en escultura, Manuel Gracia en pintura, Maite Grau en pintura, Rubèn Iglesias en fotografia, La d muda en collage, Daniela Mazzaglia en pintura, Mingo en pintura, Nietto en pintura, Itziar Sánchez Chicharro en pintura, Tines en pintura, Fernando Torres en pintura y Carlos Villanueva en pintura.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades