La misa de cada día

Suscríbete

 

cerrar

jueves 14 de diciembre

Semana II de Adviento

San Juan de la Cruz, presbítero y Doctor de la Iglesia
San Juan de la Cruz, presbítero y Doctor de la Iglesia

 

Memoria obligatoria

Tras un tiempo en la Orden carmelitana, en 1568, por los consejos de Santa Teresa de Ávila, fue el gran reformador de su orden, no sin tener que hacer frente a grandes dificultades. Obras como ‘Subida al Monte Carmelo’, ‘Noche oscura del alma’ y ‘Cántico Espiritual’, tuvieron un peso decisivo en la espiritualidad moderna: ‘¡Señor Dios, amado mío! Si todavía te acuerdas de mis pecados para no hacer lo que te ando pidiendo, ejercita tu bondad y misericordia y serás conocido en ellas’ (Dichos de luz y de amor).

Oración colecta

Dios, Padre nuestro, que hiciste a tu presbítero San Juan de la Cruz modelo perfecto de negación de sí mismo y de amor a la Cruz, ayúdanos a imitar su vida en la tierra para llegar a gozar de tu gloria en el cielo.

 

actividades

01 / 06
XXII Mostra Internacional i Multidisciplinària d'Art Contemporani
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

EL CIRCUIT ARTÍSTIC EN COL.LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ CLARET INAUGURA LA "XXII MOSTRA INTERNACIONAL I MULTIDISCIPLINÀRIA D'ART CONTEMPORANI"

De l'1 de juny fins a l'1 de juliol de dilluns a divendres de 10 a 20h i dissabtes de 10 a 13h.

El Circuit Artístic ha celebrat recentment deu anys d’existència enfocat a l’objectiu inicial de donar suport els artistes, l’art i la cultura per tal d’apropar-los a la societat mitjançant la coordinació d’exposicions a espais col·laboradors situats a diferents punts de Catalunya. Al llarg de la seva trajectòria, ha ampliat el seu camp d’acció mitjançant la col·laboració amb Diputacions, Museus i Fundacions a Catalunya i arreu. També coordina certàmens d’art i participa i col·labora a Fires d’Art, sempre sota una vessant professional i ètica que també trasllada a la seva Galeria Abartium situada a un edifici catalogat d’interès històric cultural on hi exposa obres de les dues Col·leccions d’art que va crear fa sis anys (Col·lecció Abartium i Col·lecció Abarclas).

La Mostra ha estat comissariada per Eva Cunill directora del Circuit Artístic, i els artistes participants són: Rubèn Aranda en escultura, ARO en pintura, Neus Daura en pintura, José Diego en pintura, Miquel Gaher en escultura, Manuel Gracia en pintura, Maite Grau en pintura, Rubèn Iglesias en fotografia, La d muda en collage, Daniela Mazzaglia en pintura, Mingo en pintura, Nietto en pintura, Itziar Sánchez Chicharro en pintura, Tines en pintura, Fernando Torres en pintura y Carlos Villanueva en pintura.

Afegeix l'activitat al teu calendari