660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

actividades

actividades

Volver
06 / 09
junio 09
XXIV Mostra Internacional i Multidisciplinària d'Art Contemporani
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Circuit Artístic i La Fundació Claret-  XXVI Mostra Internacional i Multidisciplinària d'Art Contemporani.

Del 6 al 30 de setembre de dilluns a divendres de 10 a 20h i dissabtes de 10 a 13h.

La inauguració anirà a càrrec d'Eva Cunill, directora del Circuit Artístic i Abartium i tindrà lloc divendres 8 de setembre a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret i comptarà amb la presencia d’artistes seleccionats. També es servirà un vernissage. 

S'exposa un total de 21 obres de 17 d'artistes nacionals i internacionals en les disciplines de: pintura, escultura, art digital i fotografia. El Circuit Artístic segueix en la seva celebració de deu anys d’existència per tal de donar suport els artistes, l’art i la cultura en d’apropar-los a la societat mitjançant la coordinació de Mostres Internacionals i Multidisciplinàries d’Art Contemporani a espais col·laboradors situats a diferents punts de Catalunya. Al llarg de la seva trajectòria, ha ampliat el seu camp d’acció mitjançant la col·laboració amb Diputacions, Museus i Fundacions a Catalunya i arreu. També coordina certàmens d’art i participa i col·labora a Fires d’Art, sempre sota una vessant professional i ètica.

L’any 2011 inaugura Abartium com a estudi d’art contemporani especialitzat en projectes per interiorisme, arquitectura i col·leccionisme i poc després, la Galeria Abartium situada a un edifici catalogat d’interès històric cultural on hi exposa obres de les dues Col·leccions d’art (Col·lecció Abartium i Col·lecció Abarclas).

La Mostra ha estat comissariada per Eva Cunill directora del Circuit Artístic i Abartium. 

historial de actividades

novedades