660 671 515

  Recibe el Boletín clicando aquí

 

 

 

cerrar

martes 16 de octubre

Semana XXVIII del tiempo ordinario

Día Mundial de la Alimentación

Santa Hedvig
Santa Hedvig

Viuda del duque Enrique I de Silesia (1238), entró en el monasterio de Trebnitz (Polonia).

 

Hoy también celebramos Santa Margarida M. Alacoque: Religiosa de la Visitación, propagó la devoción al Sagrado Corazón de Jesús (1647-1690).

actividades

05 / 04
XXVII Mostra internacional i multidisciplinària d'art contemporani
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Circuit Artístic i La Fundació Claret XXVII Mostra Internacional i Multidisciplinària d'Art Contemporani.

Del 5 al 30 d'abril de dilluns a divendres de 10 a 20h i dissabtes de 10 a 13h. 

La inauguració es durà a terme el divendres 6 d’abril a les 19h i comptarà amb la presencia d’artistes seleccionats. També es servirà un vernissage.

El Circuit Artístic en col·laboració amb la  Fundació Claret inaugura la XXVII Mostra Internacional i Multidisciplinària d'Art Contemporani a la sala Pere Casaldàliga de Barcelona on hi exposa un total de 33 obres de 16 d'artistes nacionals i internacionals en les disciplines de: pintura, escultura, art digital i fotografia. L’objectiu del Circuit és el de donar suport els artistes, l’art i la cultura en d’apropar-los a la societat mitjançant la coordinació de Mostres Internacionals i Multidisciplinàries d’Art Contemporani a espais col·laboradors situats a diferents punts de Catalunya. Al llarg de la seva trajectòria, ha ampliat el seu camp d’acció mitjançant la col·laboració amb Diputacions, Museus i Fundacions a Catalunya i arreu. També coordina certàmens d’art i participa i col·labora a Fires d’Art, sempre sota una vessant professional i ètica. L’any 2011 inaugura Abartium com a estudi d’art contemporani especialitzat en projectes per interiorisme, arquitectura i col·leccionisme i poc després, la Galeria Abartium situada a un edifici catalogat d’interès històric cultural on hi exposa obres de les dues Col·leccions d’art (Col·lecció Abartium i Col·lecció Abarclas). La Mostra ha estat comissariada per Eva Cunill directora del Circuit Artístic i Abartium. La inauguració es durà a terme el divendres 6 d’abril a les 19h i comptarà amb la presencia d’artistes seleccionats. També es servirà un vernissage.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades