660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

cerrar

domingo 22 de septiembre

Semana XXV del tiempo ordinario

Día Europeo sin coches

San Mauricio y compañeros

Impresionante: toda una legión romana negándose a adorar a los dioses: primero es diezmada, y después sacrificada por completo (302).

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

actividades

actividades

Volver
05 / 04
mayo 04
XXVII Mostra internacional i multidisciplinària d'art contemporani
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Amb el suport de 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Circuit Artístic i La Fundació Claret XXVII Mostra Internacional i Multidisciplinària d'Art Contemporani.

Del 5 al 30 d'abril de dilluns a divendres de 10 a 20h i dissabtes de 10 a 13h. 

La inauguració es durà a terme el divendres 6 d’abril a les 19h i comptarà amb la presencia d’artistes seleccionats. També es servirà un vernissage.

El Circuit Artístic en col·laboració amb la  Fundació Claret inaugura la XXVII Mostra Internacional i Multidisciplinària d'Art Contemporani a la sala Pere Casaldàliga de Barcelona on hi exposa un total de 33 obres de 16 d'artistes nacionals i internacionals en les disciplines de: pintura, escultura, art digital i fotografia. L’objectiu del Circuit és el de donar suport els artistes, l’art i la cultura en d’apropar-los a la societat mitjançant la coordinació de Mostres Internacionals i Multidisciplinàries d’Art Contemporani a espais col·laboradors situats a diferents punts de Catalunya. Al llarg de la seva trajectòria, ha ampliat el seu camp d’acció mitjançant la col·laboració amb Diputacions, Museus i Fundacions a Catalunya i arreu. També coordina certàmens d’art i participa i col·labora a Fires d’Art, sempre sota una vessant professional i ètica. L’any 2011 inaugura Abartium com a estudi d’art contemporani especialitzat en projectes per interiorisme, arquitectura i col·leccionisme i poc després, la Galeria Abartium situada a un edifici catalogat d’interès històric cultural on hi exposa obres de les dues Col·leccions d’art (Col·lecció Abartium i Col·lecció Abarclas). La Mostra ha estat comissariada per Eva Cunill directora del Circuit Artístic i Abartium. La inauguració es durà a terme el divendres 6 d’abril a les 19h i comptarà amb la presencia d’artistes seleccionats. També es servirà un vernissage.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades