La misa de cada día
Suscríbase aquí

cerrar

domingo 20 de agosto

Semana XX del tiempo ordinario

San Bernardo
San Bernardo

Fundador del monasterio de Claraval (1115), la orden del Císter no se entiende sin su renovación. Doctor de la Iglesia (1830).

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA -FÀBREGA, JAUME-978-84-9034-299-2

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA

DE LA CUINA DE LES ÀVIES ALS GERMANS ROCA

sinopsis

La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d''aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

ficha técnica

título
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
isbn 978-84-9034-299-2
fecha de publicación 01/11/2013
número de ediciones 1
datos del libro 219 pags
encuadernación Rústica
idioma Español / Castellano


6,60 €
6,95 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Portes gratuitos*
*Pedidos +50€

-Recíbalo mañana*
*Pedidos peninsulares antes de las 18:00h 
-O puede recogerlo en la tienda

más libros del autor


los más vendidos