AMIC I AMAT. TRES HOMES DE DÉU EN DIÀLEG

5% descuento exclusivo web

30,00 

28,50 

30,00 

Envío gratuito en pedidos superiores a 50€ (Península y Baleares).
O podéis recogerlo en la tienda.

Disponible mañana en función de nuestras existencias. Pedidos antes de las 16h.

AMIC I AMAT. TRES HOMES DE DÉU EN DIÀLEG

Amic i amat. Tres homes de Déu en diàleg aplega tres textos cabdals de la relació de l’home amb Déu (l’amic i l’Amat) segons la vivència de Ramon Llull, Jacint Verdaguer i Lluís M. Xirinacs.

En primer lloc, l’obra original del Llibre d’amic i amat de Ramon Llull, de 1283, considerada per Verdaguer com «el veritable Llibre d’Or de la literatura catalana», al costat d’una versió actual per al lector d’avui.

En segon lloc, Perles [del Llibre d’amic i amat] de Jacint Verdaguer, inspirades en el llibre del beat mallorquí, iniciades quan el 1894 l’arxiduc Lluís Salvador el convidà a Miramar en un moment de trasbals (estava confinat a la Gleva) i acabades d’elaborar al cap de dos anys, a Santa Creu de Vallcarca, en la versió definitiva el 1896.

En tercer lloc, Darreres espurnes de Lluís M. Xirinacs, acompanyat a ben morir pel Mestre Ramon Llull. Xirinacs va acudir també en moments de trasbals al beat mallorquí, en ser expulsat del bisbat de Solsona, i el 2007, poc abans de la seva ofrena final al Transcendent.