Memoria obligatoria
Francisco de Sales (1567-1612), obispo de Ginebra, fue sobre todo un pastor que destacó por su humanismo religioso: ‘en cualquier situación en que nos encontremos, podemos y tenemos que aspirar a la vida perfecta’ (‘Introducción a la vida devota’). Con Juana de Chantal fundó la Orden de la Visitación. Es patrón de los periodistas.
Oración colecta
Señor, Dios nuestro, Tú has querido que el Santo obispo Francisco de Sales se entregara a todos generosamente para la salvación de los hombres; concédenos, a ejemplo suyo, manifestar la dulzura de tu amor en el servicio a nuestros hermanos.
Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.
Quan tenim convidats a casa, la il·lusió pot tenir una petita ombra de neguit. Ho trobaran tot al punt? Quedarem prou bé? Cuinar per els altres en una celebració pot ser molt gratificant i estressant alhora.
A Avui convido jo, l'Isma Prados posa al nostra abast un ampli repertori de receptes per apendre a passar-s'ho bé a la cuina, i per fer-ho passar bé als convidats a taula.
Ordenats segons les estacions de l'any, facils de fer i amanits amb dades imprescindibles, trucs i consells, tots els plats d'aquest llibre s'elaboren amb productes de mercat i amb processos professionals adaptats a les cuines domèstiques.
Aquest llibre és una col·lecció de bones idees per compartir amb els convidats el plaer de la bona taula i la bona cuina. Segurament, el millor regal possible.
-Recíbalo mañana*
*Si está disponible.
*Pedidos peninsulares antes de las 17:00h.
Envío gratuito*
*Pedidos +50€ (Sólo Península y Baleares)
Durante el estado de alarma en España no se realizan envíos a Suramérica ni Centroamérica.
-O puede recogerlo en la tienda.
Quan tenim convidats a casa, la il·lusió pot tenir una petita ombra de neguit. Ho trobaran tot al punt? Quedarem prou bé? Cuinar per els altres en una celebració pot ser molt gratificant i estressant alhora.
A Avui convido jo, l'Isma Prados posa al nostra abast un ampli repertori de receptes per apendre a passar-s'ho bé a la cuina, i per fer-ho passar bé als convidats a taula.
Ordenats segons les estacions de l'any, facils de fer i amanits amb dades imprescindibles, trucs i consells, tots els plats d'aquest llibre s'elaboren amb productes de mercat i amb processos professionals adaptats a les cuines domèstiques.
Aquest llibre és una col·lecció de bones idees per compartir amb els convidats el plaer de la bona taula i la bona cuina. Segurament, el millor regal possible.