660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

 

cerrar

jueves 23 de mayo

Semana V de Pascua

San Desiderio

Como obispo de Langres, suplicó al rey de los vándalos que no maltratase a su pueblo. Como respuesta, el rey lo hizo degollar.

BÀSICS DE LA REBOSTERIA

PASTISSOS AMB AMOR

sinopsis

En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.
El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d'ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.
Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l'art de la rebosteria.

ficha técnica

título
BÀSICS DE LA REBOSTERIA
isbn 9788490344972
fecha de publicación 01/10/2016
colección Altres cuina
número de ediciones 1
datos del libro 187 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

18,53 €
19,50 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Recíbalo mañana*

*Si está disponible.
*Pedidos peninsulares antes de las 18:00h.

Envío gratuito*
*Pedidos + 50€

-O puede recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.
El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d'ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.
Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l'art de la rebosteria.

título
BÀSICS DE LA REBOSTERIA

isbn 9788490344972
fecha de publicación 01/10/2016
colección Altres cuina
número de ediciones 1
datos del libro 187 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán
compartir libro

más libros del autor

los más vendidos