Nuevo horario de la tienda: 
10:30-13:30 y 16 a 19 h

 

 

cerrar

sábado 4 de julio

Semana XIII del tiempo ordinario

Santa Isabel de Portugal

Hija del rey Pedro II de Cataluña y III de Aragón, llamado el Grande: la dio en matrimonio al rey Dionisio de Portugal que le hizo sufrir mucho (1271-1336).

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

BÀSICS DE LA REBOSTERIA

PASTISSOS AMB AMOR

sinopsis

En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.
El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d'ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.
Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l'art de la rebosteria.

ficha técnica

título
BÀSICS DE LA REBOSTERIA
isbn 9788490344972
fecha de publicación 01/10/2016
colección Altres cuina
número de ediciones 1
datos del libro 187 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

18,53 €
19,50 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

- Los envíos se realizan con normalidad, siempre que no haya restricciones de acceso a la zona de entrega.*

*Si está disponible.

Envío gratuito: pedidos +50€ (Sólo España Península y Baleares).

-O podrá recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.
El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d'ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.
Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l'art de la rebosteria.

título
BÀSICS DE LA REBOSTERIA

isbn 9788490344972
fecha de publicación 01/10/2016
colección Altres cuina
número de ediciones 1
datos del libro 187 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán
compartir libro

más libros del autor

los más vendidos