660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

cerrar

martes 20 de agosto

Semana XX del tiempo ordinario

San Bernardo

Fundador del monasterio de Claraval (1115), la orden del Císter no se entiende sin su renovación. Doctor de la Iglesia (1830).

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES

sinopsis

Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys de
recerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat, sinó també l''únic que comprèn tots els ingredients,
totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer els
diversos productes. Totes les receptes estan explicades pas a pas, de forma planera i comprensible, de tal manera que
fins i tot el cuiner o cuinera més inexpert, el més novell, aconseguirà tenir èxit tant amb les receptes més senzilles
i de diari com amb aquelles amb què volem quedar bé amb els familiars, amics o convidats.

ficha técnica

título
EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES
isbn 978-84-8264-734-0
fecha de publicación 01/10/2014
editorial RBA LIBROS SA.
número de ediciones 1
datos del libro 810 pags
encuadernación Cartoné
idioma Español / Castellano

listado de materias relacionadas

28,50 €
30,00 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Recíbalo mañana*

*Si está disponible.
*Pedidos peninsulares antes de las 18:00h.

Envío gratuito*
*Pedidos +50€

-O puede recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys de
recerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat, sinó també l''únic que comprèn tots els ingredients,
totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer els
diversos productes. Totes les receptes estan explicades pas a pas, de forma planera i comprensible, de tal manera que
fins i tot el cuiner o cuinera més inexpert, el més novell, aconseguirà tenir èxit tant amb les receptes més senzilles
i de diari com amb aquelles amb què volem quedar bé amb els familiars, amics o convidats.

título
EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES

isbn 978-84-8264-734-0
fecha de publicación 01/10/2014
editorial RBA LIBROS SA.
número de ediciones 1
datos del libro 810 pags
encuadernación Cartoné
idioma Español / Castellano
compartir libro

más libros del autor

los más vendidos