EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES

LA HISTÒRIA D'EN GIOVANNI, UN NEN AMB UN CROMOSOMA DE MÉS

MAZZARIOL, GIACOMO

5% descuento exclusivo web

14,96 

14,21 

14,96 

Envío gratuito en pedidos superiores a 50€ (Península y Baleares).
O podéis recogerlo en la tienda.

Disponible mañana en función de nuestras existencias. Pedidos antes de las 16h.

EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES

LA HISTÒRIA D'EN GIOVANNI, UN NEN AMB UN CROMOSOMA DE MÉS

MAZZARIOL, GIACOMO

l meu germà persegueix dinosauresés una història intimista, tendra i commovedora que subratlla la meravella que amaga la diversitat. Amb un tractament profund i còmic alhora, dolç i personal, d’un tema d’interès social com és la síndrome de Down.
Per a escriure-la, Giacomo Mazzariol no ha hagut d’inventar res.
Tens cinc anys, dues germanes i unes ganes boges de tenir un germanet amb qui jugar a coses de nens. Un bon dia els pares t’anuncien que aquest germà que vols, el tindràs i que serà especial. Estàs boig d’alegria:especialper a tu vol dir «superheroi». Fins i tot li tries el nom: Giovanni.
Després ell neix i, de mica en mica, t’adones que sí, que és diferent dels altres, però que de superpoders no en té. Al final descobreixes l’expressió «síndrome de Down» i el teu entusiasme esdevé rebuig, fins i tot vergonya. Hauràs de passar l’adolescència per entendre que la teva idea inicial no estava equivocada. Deixar-te commoure per la vitalitat de Giovanni per concloure que potser sí que és un superheroi de veritat. I que, sigui com sigui, és el teu millor amic.
Cada persona té un món únic a dins. Aquest és el de Giovanni.