Horario:
de 10 a 14 y de 16 a 20

 

 

 

EL PAÍS DELS CUINERS (CAT)

DE CA LA TETA A ELBULLI

sinopsis

Aquest llibre recorre els darrers cinquanta anys d’història de la cuina a l’Alt Empordà, pionera de la gastronomia catalana més internacional. Reivindica el treball d’uns cuiners que van apostar per la creativitat en els fogons, i d’uns espais singulars que combinaren la gastronomia més creativa amb la tertúlia, la reflexió, la creació i la disbauxa, de la mà d’artistes de tota mena: des de Salvador Dalí i Josep Pla fins a Richard Hamilton, Miquel Barceló, Evarist Vallès o Carles Fages de Climent, entre molts d’altres.

ficha técnica

título
EL PAÍS DELS CUINERS (CAT)
isbn 9788417432447
fecha de publicación 01/04/2019
número de ediciones 1
datos del libro 198 pags
encuadernación Cartoné
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

27,55 €
29,00 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Recíbalo mañana*

*Si está disponible.
*Pedidos peninsulares antes de las 17:00h.

Envío gratuito*
*Pedidos +50€ (Sólo Península y Baleares)

Durante la pandemia en España no se realizan envíos a Suramérica ni Centroamérica.

-O puede recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

Aquest llibre recorre els darrers cinquanta anys d’història de la cuina a l’Alt Empordà, pionera de la gastronomia catalana més internacional. Reivindica el treball d’uns cuiners que van apostar per la creativitat en els fogons, i d’uns espais singulars que combinaren la gastronomia més creativa amb la tertúlia, la reflexió, la creació i la disbauxa, de la mà d’artistes de tota mena: des de Salvador Dalí i Josep Pla fins a Richard Hamilton, Miquel Barceló, Evarist Vallès o Carles Fages de Climent, entre molts d’altres.

título
EL PAÍS DELS CUINERS (CAT)

isbn 9788417432447
fecha de publicación 01/04/2019
número de ediciones 1
datos del libro 198 pags
encuadernación Cartoné
idioma Catalán
compartir libro

más libros del autor

los más vendidos