Horario:
de 10 a 14 y de 16 a 20

 

 

 

cerrar

miércoles 25 de noviembre

Semana XXXIV del tiempo ordinario

Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer

 

Santa Catalina de Alejandría

Joven cristiana (s. IV), muy popular en el Medievo.

EL REBOST PERFECTE

LA CUINA DE MIQUEL BARRERA

sinopsis

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera és una aproximació sensorial als secrets del xef de Cal Paradís (la Vall d?Alba). El llibre es titula així perquè posa en valor els tresors gastronòmics d?un territori ?el centre imaginari del qual seria la Vall d?Alba? que són els que usa quotidianament Barrera als seus plats, i garanteixen el seu èxit: les tomates de penjar d?Alcalà de Xivert, les carxofes de Benicarló, els llagostins de Vinaròs, les tòfones de Morella, l?aigua de Benassal, el vi de les Useres, el formatge de Catí, els bolets del Penyagolosa? Aquest rebost perfecte de la zona de Castelló és el context on s?ha desenvolupat l?ofici de Miquel Barrera, que va merèixer ja la seua primera estrella Michelin l?any 2013 i, des d?aleshores, no ha deixat de replegar reconeixements pel seu treball.

ficha técnica

título
EL REBOST PERFECTE
isbn 9788417050177
fecha de publicación 01/06/2018
colección La Teca, sèrie Maior
número de ediciones 1
datos del libro 141 pags
encuadernación Cartoné
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

38,00 €
40,00 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Recíbalo mañana*

*Si está disponible.
*Pedidos peninsulares antes de las 17:00h.

Envío gratuito*
*Pedidos +50€ (Sólo Península y Baleares)

-O puede recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera és una aproximació sensorial als secrets del xef de Cal Paradís (la Vall d?Alba). El llibre es titula així perquè posa en valor els tresors gastronòmics d?un territori ?el centre imaginari del qual seria la Vall d?Alba? que són els que usa quotidianament Barrera als seus plats, i garanteixen el seu èxit: les tomates de penjar d?Alcalà de Xivert, les carxofes de Benicarló, els llagostins de Vinaròs, les tòfones de Morella, l?aigua de Benassal, el vi de les Useres, el formatge de Catí, els bolets del Penyagolosa? Aquest rebost perfecte de la zona de Castelló és el context on s?ha desenvolupat l?ofici de Miquel Barrera, que va merèixer ja la seua primera estrella Michelin l?any 2013 i, des d?aleshores, no ha deixat de replegar reconeixements pel seu treball.

título
EL REBOST PERFECTE

isbn 9788417050177
fecha de publicación 01/06/2018
colección La Teca, sèrie Maior
número de ediciones 1
datos del libro 141 pags
encuadernación Cartoné
idioma Catalán
compartir libro

más libros del autor

los más vendidos