ELOGI DE LA MODERNITAT

5% descuento exclusivo web

12,00 

11,40 

12,00 

Envío gratuito en pedidos superiores a 50€ (Península y Baleares).
O podéis recogerlo en la tienda.

Disponible mañana en función de nuestras existencias. Pedidos antes de las 16h.

ELOGI DE LA MODERNITAT

Amb aquest llibre celebrem el 90è aniversari d”Oriol Bohigas, una personalitat clau de la Barcelona i la Catalunya de la segona meitat del segle XX. A la seva sòlida trajectòria professional com a arquitecte i com a artífex de la transformació urbanística barcelonina, s”hi ha afegit una activa militància cultural que ha tingut ressò en el món acadèmic, editorial i museístic, o al capdavant d”institucions cíviques com el FAD o l”Ateneu Barcelonès.

Bohigas s”ha distingit per una manera de fer oberta i resolta, donant sempre la seva opinió sense embuts, sacsejant l”acomodament de la correcció política. Ho acrediten set dècades d”articulisme bel·ligerant a la premsa.

Ignasi Aragay ha fet una tria de quaranta-un articles publicats al llarg d”aquests anys, amb la voluntat d”oferir un retrat del tarannà d”Oriol Bohigas a través dels seus textos i d”il·lustrar la idea de la Catalunya culta, civilitzada i creadora que infatigablement ha defensat. Un recull que és, sobretot, un elogi de la modernitat.