Horario:
de 10 a 14 y de 16 a 20

 

 

 

cerrar

viernes 16 de abril

Semana II de Pascua

Santa Engracia

En Zaragoza ciudad, santa Engracia, virgen y mártir, que sufrió duros suplicios, quedándole las llagas como testimonio de su martirio.

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

ELS SABORS DE LA TERRA

COMARQUES DE BARCELONA

sinopsis

En aquesta guia turística resseguireu la gastronomia i els productes tradicionals de les comarques de Barcelona. La coca de Llavaneres, la maduixa del Maresme, la cirera d''en Roca, la carxofa del Prat, el gall del Penedès o els embotits d''Osona són alguns dels aliments que es poden trobar en aquest territori, on es produeixen una munió de productes avalats per denominacions d''origen (DO) i indicacions geogràfiques protegides (IGP), i on s''organitzen tot un cúmul de fires, mercats i jornades gastronòmiques que els promocionen. En aquest llibre, dividit en onze comarques administratives i una de natural, descobrirem tots els productes distribuïts per temporades, els mercats on els podem adquirir, les fires i jornades gastronòmiques per tastar-los, així com els col·lectius de cuina que els promulguen. Tot plegat acompanyat d''algunes receptes tradicionals. Una nova forma de fer turisme que es complementa amb la descoberta del patrimoni natural i monumental. Perquè l''alimentació i els productes locals i tradicionals s''han convertit en una part primordial de qualsevol viatge.

ficha técnica

título
ELS SABORS DE LA TERRA
isbn 9788490345269
fecha de publicación 01/09/2016
número de ediciones 1
datos del libro 180 pags
dimensiones 22,50 x 12,00 cm
encuadernación Rústica
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

16,06 €
16,90 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Recíbalo mañana*

*Si está disponible.
*Pedidos peninsulares antes de las 17:00h.

Envío gratuito*
*Pedidos +50€ (Sólo Península y Baleares)

Durante el estado de alarma en España no se realizan envíos a Suramérica ni Centroamérica.

-O puede recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

En aquesta guia turística resseguireu la gastronomia i els productes tradicionals de les comarques de Barcelona. La coca de Llavaneres, la maduixa del Maresme, la cirera d''en Roca, la carxofa del Prat, el gall del Penedès o els embotits d''Osona són alguns dels aliments que es poden trobar en aquest territori, on es produeixen una munió de productes avalats per denominacions d''origen (DO) i indicacions geogràfiques protegides (IGP), i on s''organitzen tot un cúmul de fires, mercats i jornades gastronòmiques que els promocionen. En aquest llibre, dividit en onze comarques administratives i una de natural, descobrirem tots els productes distribuïts per temporades, els mercats on els podem adquirir, les fires i jornades gastronòmiques per tastar-los, així com els col·lectius de cuina que els promulguen. Tot plegat acompanyat d''algunes receptes tradicionals. Una nova forma de fer turisme que es complementa amb la descoberta del patrimoni natural i monumental. Perquè l''alimentació i els productes locals i tradicionals s''han convertit en una part primordial de qualsevol viatge.

título
ELS SABORS DE LA TERRA

isbn 9788490345269
fecha de publicación 01/09/2016
número de ediciones 1
datos del libro 180 pags
dimensiones 22,50 x 12,00 cm
encuadernación Rústica
idioma Catalán
compartir libro

más libros del autor

los más vendidos