Horario:
de 10 a 14 y de 16 a 20

 

 

 

cerrar

viernes 15 de enero

Semana I del tiempo ordinario

San Mauro

Niño mártir (s. III), juntamente con sus padres y hermano, es venerado en la capilla del Corpus Christi de Valencia. Patrón de la ciudad por haberla salvado de la peste (1637).

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

LA CUINA DE LES POSTRES

sinopsis

Aquest llibre ajudarà a endolcir qualsevol moment
de les nostres vides. És una eina tant per a professionals
com per a aficionats al món de les postres".
Fill de família hostalera, el David Molina recorda les
hores que passava al bar Kie XII Ajdan dels seus pares
netejant musclos, esqueixant bacallà i, fins i tot,
corrent i jugant rere la barra. Contra la voluntat de
la seva mare, qui no volia que es dediqués a aquest
món, el David va començar a fer carrera gastronòmica
al restaurant Cal Molina de Torrefarrera. El seu
èxit professional arriba després de guanyar el programa
Deja Sitio Para el Postre, dirigit i conduït pel
pastisser Paco Torreblanca. També ha treballat al
costat de grans cuiners, alguns dels quals han estat
guardonats amb estrelles Michelin.

ficha técnica

título
LA CUINA DE LES POSTRES
isbn 978-84-9975-734-6
fecha de publicación 16/03/2016
editorial PAGÈS
número de ediciones 1
datos del libro 106 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

11,40 €
12,00 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Recíbalo mañana*

*Si está disponible.
*Pedidos peninsulares antes de las 17:00h.

Envío gratuito*
*Pedidos +50€ (Sólo Península y Baleares)

Durante el estado de alarma en España no se realizan envíos a Suramérica ni Centroamérica.

-O puede recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

Aquest llibre ajudarà a endolcir qualsevol moment
de les nostres vides. És una eina tant per a professionals
com per a aficionats al món de les postres".
Fill de família hostalera, el David Molina recorda les
hores que passava al bar Kie XII Ajdan dels seus pares
netejant musclos, esqueixant bacallà i, fins i tot,
corrent i jugant rere la barra. Contra la voluntat de
la seva mare, qui no volia que es dediqués a aquest
món, el David va començar a fer carrera gastronòmica
al restaurant Cal Molina de Torrefarrera. El seu
èxit professional arriba després de guanyar el programa
Deja Sitio Para el Postre, dirigit i conduït pel
pastisser Paco Torreblanca. També ha treballat al
costat de grans cuiners, alguns dels quals han estat
guardonats amb estrelles Michelin.

título
LA CUINA DE LES POSTRES

isbn 978-84-9975-734-6
fecha de publicación 16/03/2016
editorial PAGÈS
número de ediciones 1
datos del libro 106 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán
compartir libro

los más vendidos