Nuevo horario de la tienda: 
10:30-13:30 y 16 a 19 h

 

 

cerrar

domingo 12 de julio

Semana XV del tiempo ordinario

San Juan Gualberto

Abad de Vallombrosa, luchó contra la simonía (compra de privilegios eclesiásticos). Murió en 1073.

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

LA MELMELADA A LA CUINA

MÉS DE 100 RECEPTES

sinopsis

Aquest llibre que teniu a les mans pretén donar resposta a una de les preguntes que sempre ens fan: «Una melmelada molt bona, però aquesta com me la menjo?» És per això que hi trobareu un recull de receptes, en què la melmelada és un ingredient més. N''hi ha que són nostres, originals, i n''hi ha d''altres d''adaptades de receptes clàssiques, de blogs o de llibres de cuina, i amb totes hi hem experimentat fins que han acabat sortint bé.
El llibre està estructurat en sis apartats diferents: esmorzars i berenars, per picar, primers plats, carn, peix i postres. En cada apartat trobareu propostes suggeridores i divertides, en les quals volem demostrar que la melmelada pot anar més enllà de la torrada per esmorzar.

ficha técnica

título
LA MELMELADA A LA CUINA
isbn 978-84-9034-302-9
fecha de publicación 01/03/2015
número de ediciones 1
datos del libro 182 pags
encuadernación Rústica
idioma Español / Castellano


14,72 €
15,50 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)
No disponible

- Los envíos se realizan con normalidad, siempre que no haya restricciones de acceso a la zona de entrega.*

*Si está disponible.

Envío gratuito: pedidos +50€ (Sólo España Península y Baleares).

-O podrá recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

Aquest llibre que teniu a les mans pretén donar resposta a una de les preguntes que sempre ens fan: «Una melmelada molt bona, però aquesta com me la menjo?» És per això que hi trobareu un recull de receptes, en què la melmelada és un ingredient més. N''hi ha que són nostres, originals, i n''hi ha d''altres d''adaptades de receptes clàssiques, de blogs o de llibres de cuina, i amb totes hi hem experimentat fins que han acabat sortint bé.
El llibre està estructurat en sis apartats diferents: esmorzars i berenars, per picar, primers plats, carn, peix i postres. En cada apartat trobareu propostes suggeridores i divertides, en les quals volem demostrar que la melmelada pot anar més enllà de la torrada per esmorzar.

título
LA MELMELADA A LA CUINA

isbn 978-84-9034-302-9
fecha de publicación 01/03/2015
número de ediciones 1
datos del libro 182 pags
encuadernación Rústica
idioma Español / Castellano
compartir libro

los más vendidos