La misa de cada día
Suscríbase aquí

cerrar

miércoles 23 de agosto

Semana XX del tiempo ordinario

Día Internacional para el recuerdo del comercio de esclavos y su abolición

 

Añade el santoral a tu calendario 

Santa Rosa de Lima
Santa Rosa de Lima

La primera santa canonizada del continente americano era terciaria dominica, oraba y atendía a los enfermos (1586-1617).

LA NOVA CUINA DE BALAGUER -JOVÉ CAMPILLO, JORDI GABRIEL / LORÉS PANADÉS, MARC-978-84-9975-736-0

LA NOVA CUINA DE BALAGUER

RECEPTES DE CAL XIRRICLÓ

sinopsis

En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer
i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes
receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia
a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en
una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins
i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió
de dos joves cuiners que a l''empara de Francesc Molins i
la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant
en la seva passió per la cuina d''aquí i d''arreu i amb
convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la
cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l''ofici. Receptes
que us duran el record de la cuina d''abans i receptes que
us portaran a una cuina d''ara on podreu sucumbir a la
passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera
que és. I bon profit!

ficha técnica

título
LA NOVA CUINA DE BALAGUER
isbn 978-84-9975-736-0
fecha de publicación 01/03/2016
editorial PAGES EDITORS
número de ediciones 1
datos del libro 150 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

11,40 €
12,00 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Portes gratuitos*
*Pedidos +50€

-Recíbalo mañana*
*Pedidos peninsulares antes de las 18:00h 
-O puede recogerlo en la tienda

los más vendidos