660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

 

cerrar

sábado 25 de mayo

Semana V de Pascua

San Beda, el Venerable, presbítero y doctor de la Iglesia

Nació en el 673 cerca del monasterio benedictino de Wearmouth (Inglaterra). Allí ingresó como monje, y dedicó toda su vida a estudiar, a escribir y a enseñar. Se interesó tanto por los temas teológicos como por los científicos, y de una manera especial por la Sagrada Escritura: «¡Qué hombre realmente afortunado! A menudo cantaba: o bien textos de san Pablo u otros fragmentos de la Biblia, o bien poesías escritas en la nuestra propia lengua, pues de hecho conocía bien la poesía inglesa» (Carta de Cuthbert).

 

Hoy también celebramos Sant Gregorio VII: Perseguido por el emperador Enrique IV de Alemania, el papa murió en el exilio «por haber amado la justicia y odiado la iniquidad» (1085).

 

 

 

 

Y también celebramos Santa María Magdalena de Pazzi: Carmelita, rezó y escribió mucho por la reforma de la Iglesia (1566-1607).

LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA

sinopsis

La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un recull de receptes on es
proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut,
de la nostre territori. Des d'un respecte programàtic per la garrofa i la
seva tradició, la Fundació Alícia ha impulsat un treball innovador, amb
col·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques
i les escoles de cuina. Un treball d'autèntica excel·lència que despertarà la
curiositat dels professionals i els afeccionats al món de la cuina.
El lector hi trobarà un munt de receptes de base que ens proporciona
la Fundació Alícia, un ventall de plats on la garrofa es mostra com
un ingredient nou, saborós i versàtil, per a tot tipus de menjars. També
s'hi presenten les aportacions fetes per professionals diversos, amb propostes
tan variades com el creatiu trifàsic de garrofa, civada i ratafia o el
compromès pa ecològic de gingebre i garrofa.
La introducció del llibre l'ha feta el prestigiós periodista, gastrònom i
professor d'enogastronomia de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció
Hotelera de la UAB, Jaume Fàbrega.

ficha técnica

título
LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA
isbn 9788416505593
fecha de publicación 01/09/2016
editorial ONADA EDICIONS
número de ediciones 1
datos del libro 72 pags
encuadernación Cartoné
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

19,00 €
20,00 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Recíbalo mañana*

*Si está disponible.
*Pedidos peninsulares antes de las 18:00h.

Envío gratuito*
*Pedidos + 50€

-O puede recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un recull de receptes on es
proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut,
de la nostre territori. Des d'un respecte programàtic per la garrofa i la
seva tradició, la Fundació Alícia ha impulsat un treball innovador, amb
col·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques
i les escoles de cuina. Un treball d'autèntica excel·lència que despertarà la
curiositat dels professionals i els afeccionats al món de la cuina.
El lector hi trobarà un munt de receptes de base que ens proporciona
la Fundació Alícia, un ventall de plats on la garrofa es mostra com
un ingredient nou, saborós i versàtil, per a tot tipus de menjars. També
s'hi presenten les aportacions fetes per professionals diversos, amb propostes
tan variades com el creatiu trifàsic de garrofa, civada i ratafia o el
compromès pa ecològic de gingebre i garrofa.
La introducció del llibre l'ha feta el prestigiós periodista, gastrònom i
professor d'enogastronomia de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció
Hotelera de la UAB, Jaume Fàbrega.

título
LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA

isbn 9788416505593
fecha de publicación 01/09/2016
editorial ONADA EDICIONS
número de ediciones 1
datos del libro 72 pags
encuadernación Cartoné
idioma Catalán
compartir libro

más libros del autor

los más vendidos