660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA

sinopsis

La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un recull de receptes on es
proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut,
de la nostre territori. Des d'un respecte programàtic per la garrofa i la
seva tradició, la Fundació Alícia ha impulsat un treball innovador, amb
col·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques
i les escoles de cuina. Un treball d'autèntica excel·lència que despertarà la
curiositat dels professionals i els afeccionats al món de la cuina.
El lector hi trobarà un munt de receptes de base que ens proporciona
la Fundació Alícia, un ventall de plats on la garrofa es mostra com
un ingredient nou, saborós i versàtil, per a tot tipus de menjars. També
s'hi presenten les aportacions fetes per professionals diversos, amb propostes
tan variades com el creatiu trifàsic de garrofa, civada i ratafia o el
compromès pa ecològic de gingebre i garrofa.
La introducció del llibre l'ha feta el prestigiós periodista, gastrònom i
professor d'enogastronomia de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció
Hotelera de la UAB, Jaume Fàbrega.

ficha técnica

título
LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA
isbn 9788416505593
fecha de publicación 01/09/2016
editorial ONADA EDICIONS
número de ediciones 1
datos del libro 72 pags
encuadernación Cartoné
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

19,00 €
20,00 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Recíbalo mañana*

*Si está disponible.
*Pedidos peninsulares antes de las 18:00h.

Envío gratuito*
*Pedidos +50€

-O puede recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un recull de receptes on es
proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut,
de la nostre territori. Des d'un respecte programàtic per la garrofa i la
seva tradició, la Fundació Alícia ha impulsat un treball innovador, amb
col·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques
i les escoles de cuina. Un treball d'autèntica excel·lència que despertarà la
curiositat dels professionals i els afeccionats al món de la cuina.
El lector hi trobarà un munt de receptes de base que ens proporciona
la Fundació Alícia, un ventall de plats on la garrofa es mostra com
un ingredient nou, saborós i versàtil, per a tot tipus de menjars. També
s'hi presenten les aportacions fetes per professionals diversos, amb propostes
tan variades com el creatiu trifàsic de garrofa, civada i ratafia o el
compromès pa ecològic de gingebre i garrofa.
La introducció del llibre l'ha feta el prestigiós periodista, gastrònom i
professor d'enogastronomia de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció
Hotelera de la UAB, Jaume Fàbrega.

título
LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA

isbn 9788416505593
fecha de publicación 01/09/2016
editorial ONADA EDICIONS
número de ediciones 1
datos del libro 72 pags
encuadernación Cartoné
idioma Catalán
compartir libro

más libros del autor

los más vendidos