Horario:
de 10 a 14 y de 16 a 20

 

 

 

cerrar

domingo 24 de enero

Semana III del tiempo ordinario

San Francisco de Sales, obispo y doctor de la Iglesia

 

Memoria obligatoria

Francisco de Sales (1567-1612), obispo de Ginebra, fue sobre todo un pastor que destacó por su humanismo religioso: ‘en cualquier situación en que nos encontremos, podemos y tenemos que aspirar a la vida perfecta’ (‘Introducción a la vida devota’). Con Juana de Chantal fundó la Orden de la Visitación. Es patrón de los periodistas.

Oración colecta

Señor, Dios nuestro, Tú has querido que el Santo obispo Francisco de Sales se entregara a todos generosamente para la salvación de los hombres; concédenos, a ejemplo suyo, manifestar la dulzura de tu amor en el servicio a nuestros hermanos.

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

MENÚ DE DEGUSTACIÓ

sinopsis

«El llenguatge de les emocions». És ben significatiu que Ferran Adrià tituli així el pròleg que dedica a aquest llibre. I que destaqui: «És possible que per escriure les emocions d'una experiència culinària, que per definició és intangible, etèria, fugaç, una de les millors maneres sigui a través de la inspiració del poeta».
És just el que fa Jordi Cervera a Menú de degustació: posar paraules a allò que prèviament era una emoció, potser de les millors. És aquest un recorregut afectiu per l'insuperable catàleg de creacions culinàries d''elBulli. Cada poema adopta el nom d'un plat, que és recreat amb uns recursos literaris exuberants i alhora precisos.
El resultat és un viatge poètico-gastronòmic de primera línia. Com diu Ferran Adrià, el poemari ens permet «disposar d'una eina, el seu llenguatge, capaç de transcriure amb tant d'èxit sobre el paper allò que no va ser concebut per ser llegit, sinó tastat amb uns altres sentits».
Jordi Cervera Nogués (Reus, 1959) és periodista, amb una àmplia trajectòria en les emissores de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Col·labora habitualment en diversos mitjans escrits. En vint-i-cinc anys de trajectòria literària, ha publicat llibres de poesia i de narrativa, i manté El blog de Jordi Cervera, distingit com a blog de referència en l'àmbit cultural.
En el camp poètic, destaquen els llibres Pintallavis (amb pintures de Carles Amill), Como la vida misma (amb dibuixos de l'etòleg Jordi Sabaté Pi), Atzavara, Noli me tangere (amb collages de Toni Torrell), Metrònom (amb dibuixos de Rosa Gelpí), Butte, gener a París, A Laura, potser i Vegetals.
Ha publicat, entre d'altres, les novel·les Ànima de benzina, El triangle blau, Desig de foc i La música del camaleons.

ficha técnica

título
MENÚ DE DEGUSTACIÓ
isbn 9788494507892
fecha de publicación 01/11/2016
colección SUSHI BOOKS
número de ediciones 1
datos del libro 80 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

12,35 €
13,00 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Recíbalo mañana*

*Si está disponible.
*Pedidos peninsulares antes de las 17:00h.

Envío gratuito*
*Pedidos +50€ (Sólo Península y Baleares)

Durante el estado de alarma en España no se realizan envíos a Suramérica ni Centroamérica.

-O puede recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

«El llenguatge de les emocions». És ben significatiu que Ferran Adrià tituli així el pròleg que dedica a aquest llibre. I que destaqui: «És possible que per escriure les emocions d'una experiència culinària, que per definició és intangible, etèria, fugaç, una de les millors maneres sigui a través de la inspiració del poeta».
És just el que fa Jordi Cervera a Menú de degustació: posar paraules a allò que prèviament era una emoció, potser de les millors. És aquest un recorregut afectiu per l'insuperable catàleg de creacions culinàries d''elBulli. Cada poema adopta el nom d'un plat, que és recreat amb uns recursos literaris exuberants i alhora precisos.
El resultat és un viatge poètico-gastronòmic de primera línia. Com diu Ferran Adrià, el poemari ens permet «disposar d'una eina, el seu llenguatge, capaç de transcriure amb tant d'èxit sobre el paper allò que no va ser concebut per ser llegit, sinó tastat amb uns altres sentits».
Jordi Cervera Nogués (Reus, 1959) és periodista, amb una àmplia trajectòria en les emissores de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Col·labora habitualment en diversos mitjans escrits. En vint-i-cinc anys de trajectòria literària, ha publicat llibres de poesia i de narrativa, i manté El blog de Jordi Cervera, distingit com a blog de referència en l'àmbit cultural.
En el camp poètic, destaquen els llibres Pintallavis (amb pintures de Carles Amill), Como la vida misma (amb dibuixos de l'etòleg Jordi Sabaté Pi), Atzavara, Noli me tangere (amb collages de Toni Torrell), Metrònom (amb dibuixos de Rosa Gelpí), Butte, gener a París, A Laura, potser i Vegetals.
Ha publicat, entre d'altres, les novel·les Ànima de benzina, El triangle blau, Desig de foc i La música del camaleons.

título
MENÚ DE DEGUSTACIÓ

isbn 9788494507892
fecha de publicación 01/11/2016
colección SUSHI BOOKS
número de ediciones 1
datos del libro 80 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán
compartir libro

más libros del autor

los más vendidos