660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

 

cerrar

domingo 26 de mayo

Semana VI de Pascua

San Felipe de Neri

Florentino de nacimiento (1515), educado por los dominicos, era de temperamento bueno y pacífico. A los diecisiete años tuvo contacte con los monjes de Montecassino que le marcaron espiritualmente. La alegría y el buen humor eran característicos en él, pero también era grande su amor a Dios que expandía a su alrededor. Fundó la Congregación del Oratorio para mantener viva la fe del pueblo.

MENÚS DE NADAL

sinopsis

La finalitat d'aquest receptari és elaborar un assortiment de menús per als dies de festa de Nadal, paradigma de la tradició gastronòmica, malgrat els canvis d'hàbits, preferències i tecnologia culinària que s'han produït, ja que molta gent encara no l'entén al marge del receptari tradicional. D'aquí aquest llibre, que pretén obrir aquesta idea a nous plantejaments, noves opcions i, naturalment, a altres receptaris. Entre les gairebé 100 receptes, hi trobareu des de canelons vegetals, un faisà amb mandarines, un saltat de llamàntol i capó, un filet de bou amb crosta fins a un tiramisú tropical, entre altres propostes.

ficha técnica

título
MENÚS DE NADAL
isbn 9788490343715
fecha de publicación 01/11/2015
número de ediciones 1
datos del libro 190 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

15,68 €
16,50 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Recíbalo mañana*

*Si está disponible.
*Pedidos peninsulares antes de las 18:00h.

Envío gratuito*
*Pedidos + 50€

-O puede recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

La finalitat d'aquest receptari és elaborar un assortiment de menús per als dies de festa de Nadal, paradigma de la tradició gastronòmica, malgrat els canvis d'hàbits, preferències i tecnologia culinària que s'han produït, ja que molta gent encara no l'entén al marge del receptari tradicional. D'aquí aquest llibre, que pretén obrir aquesta idea a nous plantejaments, noves opcions i, naturalment, a altres receptaris. Entre les gairebé 100 receptes, hi trobareu des de canelons vegetals, un faisà amb mandarines, un saltat de llamàntol i capó, un filet de bou amb crosta fins a un tiramisú tropical, entre altres propostes.

título
MENÚS DE NADAL

isbn 9788490343715
fecha de publicación 01/11/2015
número de ediciones 1
datos del libro 190 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán
compartir libro

más libros del autor

los más vendidos