Hoy portes gratuitos
Solo Península y Baleares

 

cerrar

jueves 27 de junio

Semana XII del tiempo ordinario

San Cirilo de Alejandría, obispo y doctor de la Iglesia

Patriarca de Alejandría († 444), impetuoso y hábil en negocios humanos y buen diplomático, sabia reconciliarse con sus adversarios, aunque era inflexible con la ortodoxia. Presidió el concilio de Éfeso, donde se trataron cuestiones cristológicas y la maternidad divina de María. Creía que el deber de los pastores es preservar la fe del Pueblo de Dios, pues ésta es expresión de la tradición, es garantía de la sana doctrina (Carta, 430).

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

PÀLEO RECEPTES

LA DIETA DELS NOSTRES ORÍGENS PER A UNA VIDA SALUDABLE

sinopsis

Remenat d''ous de perdiu amb cranc i espàrrecs, cavall estofat amb nous i pomes, tonyina a la pedra amb ginebre i ruca... A partir d''una seixantena de receptes inspirades en els aliments del paleolític, aquest llibre representa una nova -i molt vella- manera de menjar, la que està lligada a l''alimentació dels nostres avantpassats més remots. Aleshores no hi havia gaire varietat. Els àpats consistien bàsicament en allò que procurava la naturalesa: verdures, herbes, fruites, ous, llavors, bolets i fruits secs, carn i peix de tant en tant, i poca cosa més. Aliments naturals i frescos i, per tant, altament saludables.
Les societats caçadores i recol·lectores no tenien llibres de cuina ni receptaris. Per saber què menjaven, el llibre compta amb l''arqueòleg Eudald Carbonell i la seva col·lega i periodista Cinta S. Bellmunt. Ningú millor que ells poden endinsar el lector en la dieta pàleo i fer que en gaudeixin a les seves cuines.

ficha técnica

isbn 978-84-9034-396-8
fecha de publicación 01/02/2016
número de ediciones 1
datos del libro 139 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

17,05 €
17,95 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Recíbalo mañana*

*Si está disponible.
*Pedidos peninsulares antes de las 18:00h.

Hoy envío gratuito*
*Solo Península y Baleares

-O puede recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

Remenat d''ous de perdiu amb cranc i espàrrecs, cavall estofat amb nous i pomes, tonyina a la pedra amb ginebre i ruca... A partir d''una seixantena de receptes inspirades en els aliments del paleolític, aquest llibre representa una nova -i molt vella- manera de menjar, la que està lligada a l''alimentació dels nostres avantpassats més remots. Aleshores no hi havia gaire varietat. Els àpats consistien bàsicament en allò que procurava la naturalesa: verdures, herbes, fruites, ous, llavors, bolets i fruits secs, carn i peix de tant en tant, i poca cosa més. Aliments naturals i frescos i, per tant, altament saludables.
Les societats caçadores i recol·lectores no tenien llibres de cuina ni receptaris. Per saber què menjaven, el llibre compta amb l''arqueòleg Eudald Carbonell i la seva col·lega i periodista Cinta S. Bellmunt. Ningú millor que ells poden endinsar el lector en la dieta pàleo i fer que en gaudeixin a les seves cuines.

título
PÀLEO RECEPTES

isbn 978-84-9034-396-8
fecha de publicación 01/02/2016
número de ediciones 1
datos del libro 139 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán
compartir libro

los más vendidos