La misa de cada día

Suscríbete

 

cerrar

viernes 24 de noviembre

San Andrés Dung Lac y compañeros, prebístero y mártires
San Andrés Dung Lac y compañeros, prebístero y mártires

 

Memoria obligatoria

Entre los 117 mártires de Vietnam canonizados el 19 de junio de 1989, destaca Andrés Dung-Lac, que desplegó gran actividad sacerdotal y sufrió persecuciones, hasta recibir el martirio por decapitación el 21 de diciembre de 1839: ‘En medio de todos estos tormentos, que suelen espantar a otros, por la gracia de Dios, estoy lleno de gozo y alegría, porque no estoy solo, estoy con Cristo, porque su misericordia dura para siempre’ (Carta de Pablo, uno de sus compañeros).

Oración colecta

Oh, Dios, fuente y origen de toda paternidad, Tú hiciste que los santos mártires Andrés y sus compañeros fueran fieles a la Cruz de Cristo, con una fidelidad que llegó hasta el derramamiento de su sangre; concédenos, por su intercesión, que difundamos tu amor entre nuestros hermanos y que nos llamemos y seamos de verdad hijos tuyos.

TORRES A LA CUINA -TORRES, SERGIO/TORRES, JAVIER-978-84-16430-21-5

TORRES A LA CUINA

sinopsis

Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d''alta cuina a l''abast de tothom.La nostra afició a la cuina va començar quan teníem vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olor i dels sabors que es perfilava als mercats, que recorríem junts.Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa, vam iniciar un camí per separat que ens va dur al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l''experiència adquirida, les nostres trajectòries van tornar a unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona, on va arribar l''estrella Michelin l''any 2010.Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu encara conservem el pis de l''àvia a Barcelona, on hem situat l''Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el nostre I+D, en el qual cada dia sumem il·lusió i diversió a la cuina.A Torres a la cuina volem recuperar el plaer de cuinar, per això l''índex del llibre és també una declaració de principis:El fons és la base, la base és el fons
La nostra cuina comença amb uns bons brous, per això cal donar-los la importància i la cura que mereixen.Cuina de records
Les olors i els sabors de la infantesa, els viatges arreu del món i la nostra experiència amb alguns dels gran mestres... Aquí hi caben tots els records que ens alimenten dia rere dia.Menys és més
Elaboracions senzilles amb resultats d''alta cuina, amb poc temps i amb una manipulació mínima.Productes per tocar el cel
Comprem al mercat productes de temporada i seleccionem els millores de cada territori per fer els millors plats.Acollir, rebre, compartir
Grans plats per gaudir en companyia, perquè quan cuinem per compartir ens retroalimentem de la felicitat dels altres.Espai Il·lusió
Creació, exploració, experimentació. Les combinacions més sorprenents amb ADN Torres.

ficha técnica

título
TORRES A LA CUINA
isbn 978-84-16430-21-5
fecha de publicación 29/03/2016
editorial ROSA DELS VENTS
número de ediciones 1
datos del libro 222 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

20,81 €
21,90 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

-Portes gratuitos*
*Pedidos +50€

-Recíbalo mañana*
*Pedidos peninsulares antes de las 18:00h 
-O puede recogerlo en la tienda

más libros del autor


los más vendidos