Cerrado por vacaciones:
del 1 al 23 de agosto.

 

 

 

cerrar

jueves 6 de agosto

Semana XVIII del tiempo ordinario

Transfiguración del Señor

La fiesta de hoy recuerda un hecho central en el evangelio. En medio de la vida pública de Jesús, cuando tras los primeros tiempos de éxitos populares Jesús empieza a decir que si fidelidad al amor de Dios acabará llevándole a morir en una cruz, se produce un acontecimiento de gran intensidad espiritual: Jesús asciende a lo alto de una montaña con sus tres discípulos más amigos. Es un momento importante y debe ser interpretado en un ambiente de fe y de oración. Jesús, solo en la cima de la montaña, en actitud de oración, se da a conocer. Jesús aparece entonces centrando la Ley y a los Profetas, y su rostro es la gloria de Dios. Los discípulos quedan boquiabiertos y desean quedarse allí. Pero Jesús quiere hacerles entender que aquello es solo un anticipo de lo que va a ser el final de su camino; quiere que entiendan que su camino conduce hasta la muerte, pero que tal muerte abrirá las puertas a la vida plena y luminosa de la resurrección. 

Este hecho evangélico lo recordamos también todos los años en el segundo domingo de Cuaresma, para ayudarnos a vivir mejor el sentido de ese tiempo litúrgico, que es un camino que nos conduce hasta la conmemoración de la muerte de Jesús pero con los ojos puestos en su resurrección, en el Domingo de Resurrección. Pero lo volvemos a recordar y celebrar en esta fiesta de hoy de origen oriental que nos anima a revivir de nuevo la alegría de seguir a Jesús. Puesto que el camino de Jesús es siempre luz de vida.

Muchos de quienes tienen por nombre Salvador, celebran hoy su onomástica: porque Jesús es nuestro salvador, nuestra luz, nuestra vida.

Ver más...

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

TORRES A LA CUINA

sinopsis

Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d''alta cuina a l''abast de tothom.La nostra afició a la cuina va començar quan teníem vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olor i dels sabors que es perfilava als mercats, que recorríem junts.Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa, vam iniciar un camí per separat que ens va dur al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l''experiència adquirida, les nostres trajectòries van tornar a unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona, on va arribar l''estrella Michelin l''any 2010.Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu encara conservem el pis de l''àvia a Barcelona, on hem situat l''Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el nostre I+D, en el qual cada dia sumem il·lusió i diversió a la cuina.A Torres a la cuina volem recuperar el plaer de cuinar, per això l''índex del llibre és també una declaració de principis:El fons és la base, la base és el fons
La nostra cuina comença amb uns bons brous, per això cal donar-los la importància i la cura que mereixen.Cuina de records
Les olors i els sabors de la infantesa, els viatges arreu del món i la nostra experiència amb alguns dels gran mestres... Aquí hi caben tots els records que ens alimenten dia rere dia.Menys és més
Elaboracions senzilles amb resultats d''alta cuina, amb poc temps i amb una manipulació mínima.Productes per tocar el cel
Comprem al mercat productes de temporada i seleccionem els millores de cada territori per fer els millors plats.Acollir, rebre, compartir
Grans plats per gaudir en companyia, perquè quan cuinem per compartir ens retroalimentem de la felicitat dels altres.Espai Il·lusió
Creació, exploració, experimentació. Les combinacions més sorprenents amb ADN Torres.

ficha técnica

título
TORRES A LA CUINA
isbn 978-84-16430-21-5
fecha de publicación 29/03/2016
editorial ROSA DELS VENTS
número de ediciones 1
datos del libro 222 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán

listado de materias relacionadas

20,81 €
21,90 €
(Ahorre 5% de dto. por la web)

- Los envíos se realizaran a partir del 23 de agosto.*

*Si está disponible.

Envío gratuito: pedidos +50€ (Sólo España Península y Baleares).

-O podrá recogerlo en la tienda.

sinopsis
ficha técnica

Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d''alta cuina a l''abast de tothom.La nostra afició a la cuina va començar quan teníem vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olor i dels sabors que es perfilava als mercats, que recorríem junts.Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa, vam iniciar un camí per separat que ens va dur al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l''experiència adquirida, les nostres trajectòries van tornar a unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona, on va arribar l''estrella Michelin l''any 2010.Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu encara conservem el pis de l''àvia a Barcelona, on hem situat l''Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el nostre I+D, en el qual cada dia sumem il·lusió i diversió a la cuina.A Torres a la cuina volem recuperar el plaer de cuinar, per això l''índex del llibre és també una declaració de principis:El fons és la base, la base és el fons
La nostra cuina comença amb uns bons brous, per això cal donar-los la importància i la cura que mereixen.Cuina de records
Les olors i els sabors de la infantesa, els viatges arreu del món i la nostra experiència amb alguns dels gran mestres... Aquí hi caben tots els records que ens alimenten dia rere dia.Menys és més
Elaboracions senzilles amb resultats d''alta cuina, amb poc temps i amb una manipulació mínima.Productes per tocar el cel
Comprem al mercat productes de temporada i seleccionem els millores de cada territori per fer els millors plats.Acollir, rebre, compartir
Grans plats per gaudir en companyia, perquè quan cuinem per compartir ens retroalimentem de la felicitat dels altres.Espai Il·lusió
Creació, exploració, experimentació. Les combinacions més sorprenents amb ADN Torres.

título
TORRES A LA CUINA

isbn 978-84-16430-21-5
fecha de publicación 29/03/2016
editorial ROSA DELS VENTS
número de ediciones 1
datos del libro 222 pags
encuadernación Rústica
idioma Catalán
compartir libro

más libros del autor

los más vendidos