AMARI (VERSIÓ EN CATALÀ) 2 – AMARI I EL GRAN JOC

5% descompte exclusiu web

17,00 

16,15 

17,00 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

AMARI (VERSIÓ EN CATALÀ) 2 – AMARI I EL GRAN JOC

ET CONVIDEM A UNIR-TE A L’AGÈNCIA D”AFERS SOBRENATURALS.
T’ATREVEIXES A DESCOBRIR UN MÓN DE MÀGIA?DESPRÉS DE SALVAR EL MÓN, L’AMARI PETERS PENSAVA QUE TINDRIA UN ESTIU TRANQUIL…Però entre el pla antimags del nou i temible director de l’escola, les rivalitats entre els agents júniors i la maledicció del seu germà Quinton, l’Amari no dona l’abast. Així doncs, quan la misteriosa Lliga de Mags li ofereix l’oportunitat de ser la nova líder de la comunitat de mags, la resposta és no. Ja té prou maldecaps!La pega és que el seu lloc l’ocuparà un mag amb uns plans perillosos per a la Lliga. Aquest repte desencadena el Gran Joc, una competició per decidir qui es convertirà en el successor dels Germans de la Nit i que determinarà el futur de la màgia.El Gran Joc és tan misteriós com mortal, però una de les recompenses màgiques del guanyador és l’última esperança de salvar el Quinton. Així doncs… com se”n pot mantenir al marge, l’Amari?RESSENYES:
«Perspicaç,divertit i extraordinàriament imaginatiu; una gran aventura plena de màgia i sentiment».
Jessica Townsend, autora supervendes de Nevermoor «Una encantadoraaventurade fantasia que és tota tendresa i sentiment. Amari és màgic!».
Angie Thomas, autora supervendes a les llistes del New York Times de L’odi que dones.«Enginyós, imaginatiui ple de tendresa. Me n’han encantat totes les pàgines màgiques».
J. C. Cervantes, autora supervendes a les llistes del New York Times de The Storm Runner«Destinat a ser un èxit entre els nens i nenes d’entre vuit i dotze anys que són fans de Harry Potter, Percy Jackson i les pel·lícules de Men in Black. … Hi abunda acció de la bona en un món màgic que els lectors voldran visitar, barrejat amb temes contemporanis.Unafantasia middle-gradeexcel·lentque atraurà immediatament multitud de fans i deixarà els joves lectors amb ganes de més».
School Library Journal