BENVOLGUDA

PREMI RAMON LLULL 2022

5% descompte exclusiu web

20,90 

19,86 

20,90 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

BENVOLGUDA

PREMI RAMON LLULL 2022

La Remei Duran és una dibuixant prestigiosa que es considera una atractiva dona de cinquanta i pocs anys, massa feliç mare i esposa. Una tarda, asseguda al seient del darrere del cotxe de la família, encerta, amb tota nitidesa, que el seu jove marit, violinista titular en una orquestra, s’enamorarà de la noia, violinista suplent, que els acompanya a casa per assajar i que seu al costat d’ell. Ells dos no ho saben encara. Ella, sí.
A partir d’aquesta certesa demolidora, la protagonista de la novel·la, una dona decidida acostumada des de la infància a lluitar per sobreviure, no té cap altra opció que adonar-se del que és envellir per dins assumint de cop la vulnerabilitat de l’amor matrimonial, la drogodependència de la maternitat, la caducitat de la vida artística.
A Benvolguda, Empar Moliner mostra el seu talent literari en un relat inoblidable i commovedor sobre l’amistat, el perdó, el pas del temps i la cruesa secreta, mai explicada i sempre suavitzada, del climateri.
Ara ja tinc la confirmació científica de l’estat volàtil en el qual m’he instal·lat l’últim any sense haver-ne parat esment. La caiguda d’estrògens combinada amb la intolerància a la lactosa i la pèrdua de visió de prop fan que em miri el món des d’unes lleugeres ales d’espiadimonis. Per això podré veure, amb tota nitidesa, que el meu home s’enamorarà d’aquella altra.