BON DIA, SÓN LES VUIT!

5% descompte exclusiu web

9,95 

9,46 

9,95 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

BON DIA, SÓN LES VUIT!

Per fi, Antoni Bassas ha deixat escrita la narració d”un programa que va fer història, El matí de Catalunya Ràdio (1995-2008). Bon dia, són les vuit! és un llibre que traspua periodisme i ràdio, on veiem els professionals que van gestar el programa cada dia i els col·laboradors que el van elevar a la categoria d”inoblidable, amb episodis que van fer vibrar l”antena cada matí durant més d”una dècada i que els oients encara recorden amb nostàlgia.

Però, més enllà del relat en primera persona de la veu que despertava el país, Bon dia, són les vuit! és, també, el llibre de la memòria col·lectiva d”un país que, progressivament, va anar trobant la seva veu.

«Van passant els anys, i des d”aquell matí assolellat d”estiu no he parat de trobar-me persones que se m”han acostat per explicar-me que van venir aquell dia a la Diagonal o que recorden què estaven fent en aquell moment en què vam deixar de compartir tots els matins, o que m”expliquen com van canviar la seva relació amb la ràdio. Aquest llibre està especialment dedicat a totes elles».